Esports

Set jugadors de Terrassa, a la llista de la Pro League

La selecció espanyola disputarà els quatre darrers partits: dos amb Bèlgica i dos amb Alemanya

El defensor de l'Atlètic Jordi Bonastre és un dels convocats per Max Caldas

La selecció espanyola masculina de hockey tancarà la seva participació a l’FIH Pro League en una concentració que tindrà lloc a Anvers entre el dimecres 28 de juny i el dijous 6 de juliol. El combinat que prepara Max Caldas disputarà dos partits davant de Bèlgica (divendres i dilluns a les 20.40 hores) i dos més contra Alemanya (diumenge a les 14.10 i dimecres a les 18.10 hores).

Set dels 20 jugadors convocats per Caldas són terrassencs. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés, Pere Amat i Xavi Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pepe Cunill (Atlètic); i Marc Miralles (RC Polo).

Es tracta d’una concentració molt exigent, ja que els espanyols es veuran les cares amb les dues darreres campiones mundials, Bèlgica i Alemanya. Els quatre partits serviran a Espanya per continuar preparant l’Europeu de l’agost a Mönchengladbach.

Amb 12 partits jugats cadascuna de les tres seleccions, Espanya ocupa la cinquena posició amb 21 punts. Els belgues són tercers amb 24 i els alemanys setens amb 19 punts.

To Top