Terrassa

L’Ajuntament regala pastilles per evitar el patiment animal durant la revetlla

Es poden recollir fins divendres a les 20 hores a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa, a través de les regidories de Capacitats Diverses i Accessibilitat i de Benestar Animal i Salut, ha impulsat la campanya per un Sant Joan Inclusiu. Entre d’altres, té per objectiu conscienciar als terrassencs que els petards de Sant Joan poden generar angoixa i patiment als animals, i animar-los a substituir els petards sorollosos pels de llum.

D’aquesta manera, es respecta els animals que pateixen amb el soroll dels petards i que gossos, gats o ocells poden patir tremolors, taquicàrdies o fins i tot la mort degut al llançament de petards sorollosos. En aquest sentit, des del servei de Benestar Animal de l’Ajuntament s’ha impulsat una campanya pilot per Sant Joan amb l’objectiu de reduir l’estrès i l’ansietat que pot general el soroll de la pirotècnia en gossos. Així, s’ha ofert la possibilitat a la ciutadania que ho desitgi d’accedir a comprimits naturals masticables per a gossos i que pateixin estrès durant aquests dies en què l’ús de pirotècnia es veu intensificat.

Els comprimits ajuden a calmar l’angoixa de forma eficaç, sense causar addicció i sense efectes secundaris. Els interessats es poden adreçar a l’entitat animalista 4 Petjades Animals, amb seu al carrer d’Arquimedes 238. Hi haurà també una parada a l’atri de l’Ajuntament fins aquest divendres, de 17.30 a 20 hores. Només cal portar el número de xip i informar del pes de l’animal. En aquesta parada hi haurà un auxiliar veterinari que resoldrà els dubtes dels ciutadans.

To Top