Terrassa

Comet una infracció en patinet i acaba detingut a Terrassa

Els sospitós tenia pendents tres ordres de crida i cerca

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

Va cometre una infracció quan circulava amb un patinet elèctric i va acabar detingut perquè el buscava la Justícia. El va enxampar la Policia Municipal de Terrassa aquest dimecres.

Uns agents que feien patrullatge van aturar, a les 12.40 hores, un home que circulava en un vehicle de mobilitat personal (VMP) parlant pel telèfon mòbil pel carrer del Mas Adei. Els agents el van identificar i, en comprovar les seves dades al Sistema d’Informació Policial (SIP), van detectar que li constaven tres requeriments pendents de tres localitats i per motius diferents.

Les ordres pendents

Una ordre era de cerca, detenció i personació per un delicte de furt al jutjat penal número 3 de Vilanova i la Geltrú; un altre requeriment, per cerca, detenció i personació al jutjat penal 21 de Barcelona per un delicte de robatori amb força; i un tercer, per una ordre de cerca, detenció i personació dictada pel jutjat d’instrucció 3 de Terrassa per un delicte de robatori amb violència.

El cos policial va constatar que al mateix individu també li constaven dues citacions pendents. El sospitós va ser detingut i traslladat a dependències policials.

Comet una infracció en patinet i acaba detingut a Terrassa
To Top