Esports

El CH Matadepera es penja 15 medalles al Campionat de Catalunya júnior

Evelyn Gómez va fer la segona millor marca de totes les categories

Els representants del CH Matadepera en aquest campionat

Els representants del CH Matadepera van aconseguir un total de 15 podis (9 medalles d’or, 3 de plata i 3 de bronze) en el Campionat de Catalunya júnior (sub-20) d’halterofília disputat a les instal·lacions del GEiEG de Girona. El club matadeperenc va presentar cinc esportistes en aquesta competició, tres en la categoria femenina i 2 en l’apartat masculí.

La terrassenca Evelyn Gómez, de 13 anys, va protagonitzar una excel·lent competició, amb unes marques de 66 quilos en arrencada, 75 en dos temps i un total olímpic de 141. Amb aquests registres va sumar tres medalles d’or en les tres modalitats en la categoria de menys de 55 quilos. Amb una puntuació Sinclair de 219,762 punts va signar la segona millor marca femenina de la competició en totes les categories de pes corporal. A més, va batre cinc rècords catalans sub-15 i va fer la mínima pel Campionat d’Europa sub-20.

Per la seva banda, a la categoria de menys de 49 quilos, Gisela García també va aconseguir tres medalles d’or amb unes marques de 43 quilos en arrencada, 52 en dos temps i un total olímpic de 95. Finalment, Mariona Padillo, en menys de 64 quilos, es va penjar tres medalles de bronze amb unes marques de 58 quilos en arrencada, 64 en dos temps i 122 en total olímpic.

Pel que fa a la competició masculina, John Sánchez, de 14 anys, va signar una gran actuació en la categoria de menys de 55 quilos. Es va penjar tres medalles d’or després de fer uns registres de 55 quilos en arrencada, 75 en dos temps i 130 de total olímpic. En la categoria de menys de 89 quilos de pes corporal, Ricard Val va fer unes marques de 91 quilos en arrencada i 100 en dos temps, amb un total olímpic de 191. Va sumar tres medalles de plata.

To Top