Matadepera

Marcel·lí Bosch renuncia a la seva acta de regidor de Matadepera

“No creia en les postures que es plantejaven”, afirma el candidat de Junts per Matadepera

Tres dies després de la constitució del nou Ajuntament, encara hi ha conseqüències als sorprenents resultats de les eleccions del 28 de maig en què una llista independent, Som-hi Matadepera, encapçalada per Guillem Montagut, va guanyar els comicis. El cap de llista de Junts per Matadepera Marcel·lí Bosch va presentar aquest dilluns la renúncia a la seva acta com a regidor. L’acte oficial d’aquest desistiment tindrà lloc en un ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres 23.

“La diversificació dels resultats de les eleccions del 28 de maig van obligar a arribar a pactes entre partits”, ha comentat Bosch en declaracions a Matadepera.cat, “i ha estat especialment complex gestionar emocions, interessos, necessitats i, evidentment, qüestions molt personals pròpies d’un municipi on les amistats i coneixences tenen un pes molt important. En el nostre cas de Junts per Matadepera, no vèiem factible ni un pacte amb Nil López (Suma’t Matadepera), i si en canvi, amb qui havia guanyat les eleccions, en Guillem Montagut (Som-hi Matadepera). I si bé és cert que als primers dies tot plegat anava molt bé, a mida que va anar passant el temps, la situació es va anar capgirant”.

És per aquest motiu que Bosch pensa en la renúncia a principis de la setmana passada, una decisió que es fa ferma dijous: “és quan no hi ha un encaix unànime amb totes les alternatives, perdo la confiança i la il·lusió per tal d’assolir algun pacte, i les postures que es posen sobre la taula no s’avenen amb el que el cor em demanava”. Al ple d’investidura de dissabte Marcel·lí Bosch ja no va presentar candidatura, malgrat ser la segona força més votada a les eleccions.

Tot i aquesta renúncia, Bosch agraeix la confiança i la companyia rebudes en aquests vuit anys en què ha estat regidor, “tot i que continuaré treballant per Matadepera, com he fet fins ara”, ha volgut remarcar.

Amb la seva decisió, l’oposició està encapçalada per la número 2 de la llista Núria Garcia i la següent candidatura que entraria a l’Ajuntament és Eva Brugal Monsarro.

Guillem Montagut, el nou alcalde de Matadepera

To Top