Al CD Terrassa se li escapa el primer punt contra el Castelldefels

El conjunt de Litus Ullés ha caigut per 1 a 2 a les Pedritxes i haurà de guanyar dos partits fora de casa si vol mantenir-se

El CD Terrassa no ha pogut amb el conjunt del Baix Llobregat / LLUÍS CLOTET

Sorpresa en el primer partit del “play-out” de la Lliga de Divisió d’Honor femenina. El CD Terrassa ha perdut aquest diumenge per 1 gol a 2 a les Pedritxes davant del Castelldefels. El conjunt del Baix Llobregat s’ha imposat gràcies a dos gols de penal de la seva capitana, Laia Insenser.

Tot i l’aparent diferència de nivell entre els dos conjunts, les visitants s’han sabut defensar molt bé, mentre que les de Litus Ullés no han tingut la clarividència ofensiva necessària.

El CD Terrassa ha anat de menys a més. Ha començat movent bé la bola, però una errada defensiva al minut 25 ha permès la migcampista del Castelldefels Laia Insenser avançar tota sola cap a la portera defensada per Maria Fonollosa, a qui ha batut amb un xut ras i col·locat a la seva dreta.

El 0 a 1 ha fet mal a un CD Terrassa que ha arribat al descans perdent. Ha sortit molt fort, però, a la represa. Al minut 47, en el tercer dels sis penals-córner que ha tingut l’equip, la davantera Estel Petchamé ha empatat el partit.

Intent de reacció

El duel ha arribat molt equilibrat al quart període. Al minut 55, en el segon i últim penal de les visitants, Laia Insenser ha desviat una bola al segon pal i ha establert l’1 a 2 definitiu. El darrer quart d’hora de partit ha estat de domini constant del CD Terrassa, que ha passat a jugar sense portera quan faltaven quatre minuts per al final. Onze jugadores de camp han atacat primer nou i després vuit jugadores del conjunt que entrena Josep Torrens, castigat per les targetes. Ha pogut forçar els “shoot-outs” el Terrassa, però ha acabat perdonant massa en un tram final marcat per la insistència de l’argentina Lola Brea.

Si vol seguir una temporada més a la màxima categoria del hockey femení espanyol, el CD Terrassa haurà de guanyar els dos darrers partits de la sèrie a Castelldefels: dissabte a les 16 hores i diumenge a les 12.30.