Terrassa

Tres estudiants de l’Eseiaat vetllen pel futur d’Europa

Els alumnes van presentar-se a la segona trobada d’universitaris al Parlament Europeu d’Estrasburg, que va tenir lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny

Els alumnes Ariadna Anguita, Núria Escursell i Lluís Gil, de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat), van presentar-se a la segona trobada d’universitaris al Parlament Europeu d’Estrasburg, que va tenir lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny. Els estudiants van contribuir a formular 75 recomanacions per a la presa de decisions sobre els grans reptes europeus.

Aquesta segona edició de l’Assemblea Europea d’Estudiants va reunir al Parlament Europeu més de 230 estudiants de 40 aliances universitàries d’arreu d’Europa. L’objectiu era intercanviar idees, debatre i col·laborar en la configuració del futur d’Europa. La Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) formava part de l’aliança Unite!, representada per 12 estudiants que van participar en les taules rodones, tallers i sessions interactives.

Els estudiants van aprofundir en àmbits com el desenvolupament sostenible, la inclusió i la innovació digital. A més, van poder consultar veus expertes abans de participar en els debats i tallers. Més tard, es van redactar i votar 75 recomanacions polítiques per abordar els reptes europeus. Les recomanacions aprovades apunten a l’educació, l’energia, l’agricultura, la salut mental, la digitalització i la defensa.

To Top