Diners

La terrassenca Km0 Energy, candidata al Reconeixement del Dia de l’Empresa

La consultora energètica és una de les quatre finalistes a aquest guardó del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Santi Martínez, fundador i director general de Km0 Energy

La consultora energètica de Terrassa Km0 Energy és una de les quatre candidates al Reconeixement del Dia de l’Empresa – Empreses del Futur Present 2023. Així ho ha donat a conèixer aquest dilluns el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, que ha obert el termini perquè la ciutadania pugui votar la seva finalista preferida.

Km0 Energy és l’aspirant en la categoria de governança. Alier S.A, del Segrià, ho és en la categoria de medi ambient; Fruits de Ponent S.C.C LTDA, també del Segrià, en la social; i Miguel Torres S.A. de l’Alt Penedès, en la de talent.

Aquestes són les quatre finalistes escollides d’entre 55 candidatures presentades inicialment al Reconeixement del Dia de l’Empresa – Empreses del Futur Present 2023, una iniciativa que s’emmarca en la celebració del Dia Nacional de l’Empresa, que té lloc el 27 de juny, amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit (econòmic, social i mediambiental) vinculat a aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o l’aprovisionament local, entre altres.

La ciutadania podrà votar i triar l’empresa mereixedora del reconeixent fins el 23 de juny en aquest enllaç http://diaempresa.cat. L’empresa guanyadora s’anunciarà i rebrà el reconeixement en un acte el dia 26 de juny al Palau de la Música amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia.

Km0 Energy va néixer l’any 2019 i avui compta amb una dotzena de treballadors. L’empresa treballa per fer realitat la transició energètica amb generació d’energia local km0 amb participació ciutadana per afavorir el desenvolupament territorial. La tasca de la firma, que forma part del grup terrassenc The Yellow Nest, té tres branques principals: la promoció de parcs solars de menys de 10 hectàrees; la descarbonització (treballa amb companyies provades i entitats del sector públic per reduir el seu consum energètic); i el foment de comunitats energètiques.

To Top