Esports

Acord entre el Terrassa FC i el CE Unió 10

L’ala pivot Tofi, primer fitxatge per al primer equip

El Terrassa FC ha pujat enguany a Tercera Divisió / LLUÍS CLOTET

La secció de futbol sala del Terrassa FC i el Club Esportiu Unió 10 de Terrassa han arribat a un acord de col·laboració per tal de potenciar el futbol sala local. La primera de les mesures d’aquest acord de col·laboració servirà perquè el filial terrassista, que milita a Tercera Catalana, es nodreixi de jugadors del club que presideix Ismael Quirós que acaben de juvenil.

El responsable de la secció, Diego Blanco, ha destacat la importància de la col·laboració: “Ismael Quirós i jo treballarem colze a colze per tal que Terrassa gaudeixi d’una pedrera cada vegada millor de jugadors. A la ciutat hi ha molt talent i hem de ser capaços d’aprofitar-lo. Volem que el Terrassa del futur estigui format per la major part de jugadors de qualitat de Terrassa.

Tofi, primer fitxatge

Pel que fa al primer equip del Terrassa FC, ha tancat ja la seva primera incorporació de cara a la temporada vinent. Es tracta de l’ala-pivot de 21 anys Tofi, que arriba procedent del Barceloneta. Havia Jugat anteriorment a El Pozo “B” i al Nou Escorial. El conjunt que seguiran entrenant Ramon Cañellas i Jordi Cobo té previst reforçar la plantilla, que acumula dos ascensos i dos títols consecutius, amb tres o quatre noves incorporacions.

To Top