Cultura i Espectacles

Pluja de suports per a Carla Miralda

Entitats de Terrassa li desitgen sort de cara a la final de divendres a TV3 (22 hores)

Miralda, durant una actuació

Televisors encesos avui a les 22 hores. Arrenca la final d’Eufòria i Carla Miralda s’enfronta al final del recorregut televisiu.

Però fins arribar a dit moment, haurà rebut moltes mostres d’afecte, com les del Terrassa FC, l’Escola Pia, la Coral Ohana i el propi alcalde Jordi Ballart (qui diu que tota Terrassa està amb ella).

Carla Miralda va nàixer l’any 1999 a Terrassa i va estudiar a l’Escola Pia fins a 2n de Batxillerat. També va rebre les primeres classes de cant a l’Escola de Música de l’Escola Pia de Terrassa.

De fet, Miralda va visitar el centre la setmana passada, en qualitat d’exalumna, generant un gran xivarri entre les estudiants més joves. També va rebre el suport dels seus antics professors. “Et donem molta energia perquè aquesta nit brilli més que mai”, expressen des de l’escola.

Miralda també s’ha format artísticament a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, si bé els seus estudis reglats són d’Educació Infantil. De fet, treballa com a professora de música.

A més a més, en l’àmbit esportiu, des del Terrassa Futbol Club també es manifest obertament “molt fans” de Miralda, tot destacant que és germana del jugador del Cadet C Jan Miralda i desitjant-li força per la final.

Com es percep, tota la seva vida gira entorn de la música. De fet, sap tocar la guitarra i l’ukelele. I segons s’apunta a la seva entrada de Viquipèdia (sí, en té una)”un dels seus grans referents és l’actriu Lea Michelle, coneguda per la sèrie Glee”.

“Estem molt orgulloses”

I evidentment, Miralda està rebent les mostres d’estima de les seves companyes a la Coral Ohana.

“Estem molt orgulloses d’ella, s’ho mereixia i no dubtàvem que arribaria a la final en cap moment”, explica marina pons, també cantant de l’Ohana.
L’entusiasme amb el que parla és contagiós. “El seu camí és la música, és la seva vida”, explica Pons, “perquè porta estudiant música des de petita”. I arribar a la final no és més que “el fruit” d’un recorregut.

Tota manera, les seves companyes de la Ohana no li posen pressió. “Tal com Carla explicava a l’entrevista del DT, ella ja se sent guanyadora per haver fet totes les gales”, diu Pons. I si aquest és el criteri de Carla, també és el de les companyes (les quals quedaran avui, com cada divendres, per veure juntes la gala). “Quin orgull, amiga”, conclou.

* El seguiment de la gala és al Teatre Alegria, on s’habilitarà una pantalla gegant connectada amb TV3 a les 22 hores. Obren portes a les 20.30 hores.

Pluja de suports per a Carla Miralda
To Top