Terrassa

Carla Miralda es queda a les portes de guanyar “Eufòria”

En una final estrictament femenina, l’artista terrassenca ha quedat segona finalista en una concurs que ha guanyat la Jim

El Teatre Alegria s'ha omplert de gom a gom per donar suport la Carla / LLUÍS CLOTET

La terrassenca Carla Miralda s’ha quedat a un pas de guanyar “Eufòria”. Aquest divendres nit s’ha celebrat l’última gala, una final femenina que ha enfrontat les veus de tres concursants: la Carla, l’Alèxia i la Jim. Amb només 23 anys, la Carla Miralda és professora de música, membre de la coral Ohana i ara es la segona finalista del programa del moment de TV3. La guanyadora de la segona edició del programa amb el 59% dels vots és la Jim.

La final ha estat molt esperada pels espectadors i espectadores fidels al programa, que han acompanyat cada divendres des de casa als seus concursants preferits. Aquesta nit ells han pogut ser una mica protagonistes; han pogut escollir la guanyadora del programa. A Terrassa, el Teatre Alegria s’ha omplert de gom a gom per veure el programa. Els assistents han portat pancartes de suport a la Carla.

Les tres concursants han cantat dues cançons en solitari, una amb coreografia i una altra sense, i una en català i l’altra en una altra llengua. El motiu? No donar avantatge a cap i estar en igualtat de condicions. La Carla ha convençut el públic amb els temes”Don’t rain on my parade”, de “Funny Girl”.  Per a l’última actuació, la terrassenca ha triat una cançó d’un altre terrassenc Miki Núñez, “Celebrem”.

La Carla ha demostrat cada gla que pot fer el que vulgui. Desde pop, rock, rap.

En una entrevista feta a l’artista pel Diari de Terrassa, Miralda va assegurar que ella ja se sentia guanyadora. “He fet tot el programa, que era el que volia fer”, explicava molt orgullosa. La terrassenca, que ja comença a ser reconeguda pels carrers de la ciutat, també ha admès que potser quan comencin els concerts es veurà més com a figura pública, “ara per ara, en soc poc conscient”, indicava. I pel que fa al futur pròxim, la Carla es planteja fer música i treure un disc, però és fidel a la seva passió: “El meu objectiu continua sent el mateix que quan vaig entrar al programa: fer musicals”.

Carla Miralda es queda a les portes de guanyar “Eufòria”
To Top