Comarca

Treballem Junts busca un pacte de govern a Viladecavalls

Cesca Berenguer manté totes les opcions obertes

Treballem Junts seguirà governant. Cesca Berenguer va revalidar l’alcaldia de Viladecavalls després que Treballem Junts aconseguís el 44,92% dels vots en les eleccions del passat 28 de maig. Aquests resultats permeten a la formació tenir 6 regidors, el que suposa una major representació que en l’anterior plenari municipal (5). Tot i això, Junts no arriba a la majoria absoluta (7 regidors) i pactaran amb un altre partit fer formar l’equip de govern.

L’actual alcaldessa, Cesca Berenguer, ja ha iniciat una ronda de converses amb els altres grups: ERC-AM, FEM Viladecavalls, PSC-CP i PP. “Volem parlar tranquil·lament amb cadascú i apropar postures”, assegura. Un acord amb qualsevol formació permetria un govern de majoria, ja que tots han obtingut, com a mínim, un regidor. L’alcaldessa afirma que “hi ha la possibilitat de pactar amb més d’un partit”.

Berenguer destaca la bona harmonia que té amb el candidat del PSC, Marc González. De fet, va governar amb els socialistes en el darrer mandat. Tot i això, Treballem Junts encara està en negociacions i té totes les portes obertes.

Pel que fa a ERC, Martí Pedret ha reconegut que ha tingut converses amb Berenguer. “Hem tingut un primer contacte molt superficial”, subratlla Pedret.

Per la seva part, FEM Viladecavalls ha confirmat per xarxes que continuarà formant part de l’oposició. “Farem bullir l’olla des de l’oposició aquests propers quatre anys”, comenta el partit.

To Top