Esports

Els Dragons s’estrenen a l’Olímpic de Terrassa amb victòria

Unes 1.500 persones han viscut en directe la victòria del conjunt de Gabriel Sánchez davant dels Helvetic Giuards per 29 a 17

Els Dragons, sortint a la gespa de l'olímpic davant dels aplaudiments dels aficionats / LLUÍS CLOTET

El futbol americà ha desembarcat a l’Estadi Olímpic de Terrassa amb una gran festa amb marcats aires nord-americans. Els Barcelona Dragons han derrotat per 29 a 17 els Helvetians Guards de Zuric. Durant més de tres hores, l’Olímpic ha semblat més un escenari “yankee” que no pas un recinte on habitualment s’hi juga a futbol. I molt de tant en tant a hockey.

El gran protagonista del vespre ha estat Theo Landström, que ha anotat tres dels quatre “touchdowns” dels Dragons, sempre a passades del “quarterback” Conor Miller. El suec ha signat set recepcions i ha completat 124 iardes.

El “kicker” Luis Cereceda, posant la pilota en joc / LLUÍS CLOTET

El matx, però, ha començat amb un “fumble” que ha permès els suïssos anotar el seu primer “touchdown” i ha situat un inquietant 0 a 7 al marcador. L’equip que entrena el mexicà Gabriel “Black” Sánchez ha tardat molt poc a remuntar. Ha signat un parcial de 16 a 0 i ha arribat al descans manant per 16 a 14 després de la segona a notació visitant.

Estrena de la temporada

Els Dragons, que fins ara jugaven a Reus i que els tres mesos vinents ho faran a Terrassa, han continuat encadenant bones recepcions i curses de mèrit fins al 29 a 17 final. Dissabte vinent a les 18 hores disputaran la segona jornada d’aquesta lliga europea a Milà.

Una acció ofensiva del conjunt barceloní / LLUÍS CLOTET

Els aficionats, la immensa majoria vestits amb samarretes dels Barcelona Dragons, no han parat d’animar en cap moment i s’ho han passat d’allò més bé, corejant els clàssics americans i també catalans que sonaven pels altaveus i fent visites als bars de l’Estadi per proveir-se de “hot-dogs” i cervesa.

To Top