Esports

Gerard Garrido promet un Terrassa FC ambiciós

El nou tècnic ha estat presentat com a nou tècnic del conjunt egarenc

Gerard Garrido, al centre, amb Miquel Ezequiel (esquerra) i Jordi Cuesta / Nebridi Aróztegui

Gerard Garrido ha promès construir un Terrassa FC “ambiciós” que lluiti per disputar el “play-off” d’ascens. El tècnic palamosí, de 30 anys, ha estat presentat aquest divendres com a entrenador del primer equip del conjunt egarenc. I ha manifestat quin serà el seu llibre d’estil. “Serem un equip valent, que tingui una identitat pròpia i que ataqui molt, que pugui connectar amb la seva afició. Però a més d’això, correrem com el que més.”

Garrido ha estat acompanyat del president, Jordi Cuesta, i del director esportiu, Miquel Ezequiel, en la seva estrena pública a l’Estadi Olímpic. “Les instal·lacions són meravelloses”, ha comentat. El fins ara segon entrenador de la Peña Deportiva ha parlat de la seva joventut i de la seva inexperiència com a màxim responsable d’un equip. “Ser jove no és un hàndicap. El que haig de demostrar és que estic preparat i penso que ho estic. Si a un jove no se li donen oportunitats, mai tindrà experiència.” El nou tècnic del Terrassa ha explicat que està a punt per assumir la direcció d’un equip com el Terrassa. “Tota la meva vida m’he estat preparant per això. Havia tingut altres propostes en el passat, però entenc que aquest és el lloc idoni. El club ha apostat per mi i era el moment.”

Tampoc ha defugit la pressió imposada pel club des del primer moment, fixant la fase d’ascens com la meta a complir. “Més enllà de la pressió, això suposa un repte”, ha explicat el tècnic. “Aquest club ha de tenir objectius ambiciosos i l’equip no pot ser menys.”

Garrido s’ha mostrat agraït amb els responsables del Terrassa FC per la confiança que han dipositat en ell. “L’acord va ser molt fàcil perquè compartim una visió molt semblant del que volem que sigui el Terrassa. Ho donaré tot perquè aquest projecte surti bé.” A més, ha parlat de la bona rebuda que ha tingut. “Des que es va fer oficial el meu fitxatge, he notat un escalf increïble. La nostra responsabilitat és tornar-ho amb el nostre futbol.”

En referència als moviments que s’estan fent en la confecció de la plantilla, s’ha mostrat satisfet. “Tenim clar el que hem de fer. Estic molt content amb les renovacions i amb els fitxatges.” En aquest sentit, ha dit que Carlos Badal, defensa central que arriba de la seva mà procedent de la Peña Deportiva, és “un defensa top” de la categoria.

Miquel Ezequiel, director esportiu del Terrassa FC, ha admés que el fitxatge de Gerard Garrido feia un mes que estava tancat. “Parlem d’un entrenador jove, que arriba amb molta il·lusió i que està molt orgullós d’entrenar al Terrassa. És una persona molt preparada i volem que ens faci grans”, ha dit. “Entenc que per a molt sigui un desconegut, però no ho és per la gent del futbol. Estem parlant d’un gran gestor de grups, un expert en metodologia de treball i del qual ningú parla malament. És una persona dialogant, propera i molt treballadora.”

També el president, Jordi Cuesta, ha parlat de la joventut del nou tècnic. “Si als joves no se’ls dona una oportunitat, mai tindran experiència. Gerard Garrido ja té un recorregut important i estar preparat per portar-nos a l’objectiu, que no és cap altre que disputar el ‘play-off'”.

La plantilla

Miquel Ezequiel ha parlat d’alguns casos pendents a la plantilla, sobre la qual aquest divendres s’ha anunciat la renovació de Jaouad i la baixa de Carlos Martínez. Ha explicat que el fitxatge de Carlos Badal no tanca la porta a la continuïtat de Neeskens malgrat que existien diferències importants en la negociació. Ha admès que hi ha jugadors renovats (amb Aythami l’acord és molt proper i amb Adri Lledó s’haurien acostat postures de forma important) i fitxats (no s’ha volgut pronunciar sobre Sergi Solans, del Girona). I ha comentat que abans de l’inici de la lliga es jugarà un partit amistós a Terrassa “molt interessant”.

To Top