Esports

El Vallès femení, únic representant local a la “final-four”

Egara 1935, Línia 22 i Vallès, eliminats dels quarts de final masculins

Només un dels cinc representants terrassencs que van disputar els quarts de final de la lliga de Divisió d’Honor “B” de hockey es van classificar per a la “final-four” de la categoria, que es disputarà els dies 9 i 10 de juny a l’Estadi Martí Colomer de l’Àrea Olímpica. Es tracta del conjunt femení del Vallès, que va eliminar el Sant Cugat en imposar-se per 2 gols a 0 en el tercer i definitiu partit. Les santcugatenques s’havien imposat per 2 a 1 al partit d’anada. El Vallès va empatar l’eliminatòria en batre per 2 a 1 el Sant Cugat a Can Salas.

El rival de les egarenques a la primera semifinal, que es jugarà el divendres 9 de juny a les 18 hores al Martí Colomer, serà el FC Barcelona, que es va desfer amb solvència del Xaloc valencià per 0 a 4 a València i per 4 a 1 al Pau Negre.

La segona semifinal femenina enfrontarà a les 20.15 hores. El Castelldefels i el Jolaseta. Les catalanes van eliminar el Club Egara en dos partits. Al Pla del Bon Aire van empatar a un gol i es van adjudicar els “shoot-outs” per 0 a 1. A Castelldefels, 2 a 0 per a les locals. La final de la Divisió d’Honor “B” femenina es disputarà el dissabte 10 de juny a les 21 hores.

El Jolaseta, per la seva banda, va eliminar el Valencia HC. Es va imposar per 0 a 2 a Beteró i a Getxo van empatar a dos, però les basques es van imposar als “shoot-outs” per 2 a 1.

“Final-four” masculina

Els tres representants terrassencs de la Divisió d’Honor “B” masculina van caure eliminats. El Vallès va empatar a tres a Madrid i va perdre per 3 a 0 als “shoot-outs, mentre que al segon partit va golejar l’SPV per 3 a 0. Al tercer matx, de nou empat a tres i victòria per 2 a 4 dels madrilenys.

El Línia 22 va caure en dos partits davant de l’Atlético San Sebastián, per 0 a 2 a Terrassa i per 4 a 3 a Donosti.

Per la seva banda, l’Egara 1935 va ser derrotat en el tercer partit pel Pedralbes per 3 gols a 0. Els del Pla del Bon Aire van guanyar per 3 a 2 als “shoot-outs” el primer partit després d’empatar-lo a dos, però el segon el van perdre per 3 a 2 a Barcelona.

El Sant Cugat, per la seva banda, va eliminar en dos partits l’Iluro de Mataró. Va guanyar per 2 a 4 a Mataró i per 5 a 1 a Sant Cugat.

Les semifinals masculines es jugaran el divendres 9 de juny. A les 13.30, Sant Cugat-Pedralbes i a les 15.45, San Pablo Valdeluz-Atlético San Sebastián. La final es jugarà dissabte a les 19 hores.

To Top