Terrassa

Ciutadans preveu quatre anys complicats a la política municipal

La formació taronja tenia tres regidors i, després de les eleccions d’enguany, ha quedat sense representació

Isabel Martínez al Bar El Refugi, on s'han reunit militants i simpatitzats de la formació taronja / Lluís Clotet

Ciutadans s’ha quedat sense representació a l’Ajuntament de Terrassa per als pròxims quatre anys. Tenia tres regidors, però amb els resultats d’aquestes eleccions, en els quals no ha superat els 1.300 vots, ha quedat fora del consistori. Els militants i simpatitzants d’aquest partit, s’han reunit en el Bar El Refugi per seguir en directe la jornada electoral.

Isabel Martínez, la candidata de la formació taronja a Terrassa, ha agraït als seus votants i també a les persones que han col·laborat durant la campanya pel seu suport. “Hem notat molt els efectes de què ha afectat el partit a escala nacional i a Terrassa ho hem notat”, ha assenyalat.

Martínez, sobre com queda configurat el nou ajuntament, ha dit que “aquests quatre anys que venen seran complicats pel que fa a la política municipal i que Vox sigui la tercera força, particularment, crec que és un dia trist per a la ciutat”. D’aquesta formació també ha comentat que “és un grup que ha entrat sense programes, sense propostes de ciutat i sense polítiques socials ni econòmiques” i ha recordat que “nosaltres hem tingut la suficient capacitat de diàleg perquè s’aprovessin un 60% de propostes que hem presentat i aquest consens serà complicat en els quatre anys vinents”. A més, ha lamentat  que els canvis que hi ha hagut en el partit no han arribat a la ciutadania.

To Top