Terrassa

ERC es proposa tornar a connectar amb els seus votants

La formació republicana perd tres regidors respecte als comicis de 2019

Ona Martínez al final del discurs que ha dirigit als militants i simpatitzants d'ERC /Alberto Tallón

ERC ha perdut tres dels cinc regidors que tenia i la candidata a l’alcaldia, Ona Martínez, reflectia aquesta nova situació quan ha comparegut davant dels militants, concentrats al restaurant l’Alegria del Teatre.

Després de recordar a tots els que han participat en la campanya i les persones que l’han envoltat durant aquests dies, Martínez va dir que “hem obert camins que a ERC no havien obert mai, i aquest és el camí per seguir treballant amb més força i mai ho deixarem de fer, sempre pels ciutadans i ciutadanes de Terrassa“.

La candidata a l’alcaldia per la formació republicana, a més, ha assenyalat que “és evident que els nostres votants estan desmobilitzats i que s’han quedat a casa i treballarem des del minut zero per tornar-hi a connectar i per recuperar-los. Continuarem construint plegats per a la nostra ciutat”.

Martínez també ha manifestat que “en aquests moments durs per a la ciutat, necessita un govern fort, que generi il·lusió i que treballi per fer avançar Terrassa i que pensi sempre en els interessos de la seva gent” i ha lamentat l’entrada de “l’extrema dreta”, sense mencionar a Vox. Ha de ser un govern, ha afegit, que combati a aquesta “extrema dreta” i, després de felicitar el guanyador, Jordi Ballart, ha reiterat que “els resultats no són bons per a Terrassa”.

To Top