Terrassa

Junts per Terrassa veu caure l’independentisme a Terrassa

L’escrutini ha deixat per a Junts per Terrassa dos regidors a l’Ajuntament, mantenint la posició respecte a les passades eleccions

Meritxell Lluís celebrant el seguiment de la nit electoral a la Cistelleria de Terrassa / Nebridi Aróztegui

L’escrutini ha deixat per a Junts per Terrassa dos regidors a l’Ajuntament, mantenint la posició respecte a les passades eleccions del 2019. El partit ha celebrat el seguiment de la nit electoral a la Cistelleria de Terrassa. A la sala es respirava nervis, emoció i frustració per les complicacions de la web del ministeri, que no permetien fer el seguiment correctament.

La candidata Meritxell Lluís ha volgut felicitar a l’alcalde Jordi Ballart i al partit Tot per Terrassa pel triomf a les eleccions, però s’ha mostrat preocupada pels resultats. “Hi ha dos elements que ens preocupen moltíssim. En primer lloc, ens preocupa que l’extrema dreta sigui la tercera força política a Terrassa, jo crec que això és una mala notícia per la ciutat i pel país”, ha indicat Lluís. “Hi ha un altre tema que ens hauria de preocupar és que la força de l’independentisme ha baixat, nosaltres ens hem mantingut, però Esquerra Republicana ha perdut tres regidors”, ha assenyalat Meritxell Lluís.

La líder del partit, tot i els resultats, ha assegurat que continuarà treballant al servei dels terrassencs i terrassenques. “Per a nosaltres això era una aposta a llarg termini i continuarem treballant al servei dels terrassencs per fer de Terrassa la capital de la qualitat de vida amb una Catalunya Lliure”, ha conclòs Lluís.

Junts per Terrassa veu caure l’independentisme a Terrassa
To Top