Terrassa

Qui ha guanyat el debat del Diari?

El debat ha tingut diferents guanyadors. Tot depenia de a qui li preguntaves

Terrassencs de totes les edats han aguantat les més de dues hores de debat / alberto tallón

Els 145 minuts d’intercanvi de parers entre els vuit candidats de les principals forces polítiques que concorren a les eleccions de diumenge han donat per a molt. La majoria dels més de 300 assistents al debat d’aquest vespre han sortit de La FACT amb una opinió força clara. D’altres, encara amb més dubtes. Hem copsat l’opinió de sis dels assistents. Si us el vau perdre, aquí podeu tornar a veure el debat organitzat pel Diari de Terrassa.

Ibrahim Dahrouch, 19 anys

Penso que la clara guanyadora del debat ha estat Ona Martínez, d’Esquerra. És molt eloqüent. No la votaré, però objectivament, ho ha fet molt bé.

Patricia Palacín, 20 anys

M’han agradat molt les exposicions de la candidata d’Esquerra, Ona Martínez. També el Jaume Bofill, de la CUP. He sortit del debat més desorientada.

Santi Ventalló, 83 anys

Ha estat un debat fluixet. Ha faltat “xispa”. He trobat a faltar que ningú parlés d’abaixar-se el sou. M’ha agradat molt Marta Giménez. Ha parlat molt clar.

Montse Corcoba, 55 anys

Trobo que el guanyador del debat ha estat Jordi Ballart. Ha tingut un discurs coherent. Els altres han emprat frases fetes i paraules grandiloqüents.

Tomás Albaladejo, 78 anys

Un debat amb vuit veus diferents et porta a perdre una mica el fil, però ha estat bé. No crec que variï massa vots. S’ha vist que PP i Cs tenen pocs suports. Per mi ha guanyat Meritxell Lluís.

Xavier Adell, 61 anys

He trobat que cada candidat s’ha mantingut més o menys en el perfil que s’esperava d’ell o d’ella. Han mostrat certa complicitat. I això està molt bé. Però no han dit ni una paraula de projectes esportius.

To Top