Terrassa

Jordi Turull: “Meritxell Lluís donarà la sorpresa”

L’alcaldable de Junts per Terrassa ha visitat diferents comerços del Centre al costat del secretari general del partit, Jordi Turull

Jordi Turull, amb la candidata de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha acompanyat aquest dijous a l’alcaldable Meritxell Lluís en el penúltim acte de la campanya electoral de cara a les eleccions municipals de diumenge. “Estic convençut que la Meritxell serà la gran sorpresa de la nit electoral. Aconseguirà un resultat esplèndid.  Quan vas pel carrer t’adones que la gent la sent propera i se l’estima”, ha assenyalat Turull.

I és que abans de la compareixença de premsa, tots dos han passejat pel mercat de la Independència i per diversos comerços del centre de la ciutat. “Junts aposta pel comerç local. El comerç del Centre és el gran aparador de la ciutat. La regidoria de Comerç no ha de ser una assignatura “maria” sinó que s’ha de vincular amb la seguretat, la neteja i la mobilitat. Calen polítiques transversals“, ha remarcat la cap de llista del partit independentista, que ha afegit: “L’actual govern municipal està ofegant el Centre. Nosaltres volem potenciar tot el teixit comercial de la ciutat”.

Jordi Turull, que va treballar uns mesos a Terrassa, ha bromejat: “He vingut tantes vegades que jo mateix em sento una mica terrassenc“. I ha afegit: “A Terrassa hi ha ganes de canvi. La Meritxell té passió per Terrassa. Cal que la ciutat progressi per tal que se’n beneficiï tothom. Els polítics hem de saber escoltar, només així podem entendre i després actuar”.

S’ha mostrat convençut que la proposta de Junts és la que traurà més bon resultat. “Les altres opcions, més o menys representen el mateix. Després, intentaran fer pactes i intentaran ajuntar l’aigua i l’oli. Catalunya ha d’estar compromesa amb Terrassa. Sense mirar si això molesta a determinada marca política, ni que sigui la d’un mateix”.

L’ànima d’una ciutat

“La gent se sent orgullosa d’una ciutat per la seva ànima, no només per la matèria. I precisament d’això van les eleccions de diumenge. No es tracta només de carrers, places i papereres”.

Per la seva banda, Lluís ha assenyalat que la mesura clau de la formació en matèria de comerç és “tenir una visió estratègica i global, no treballar com si tot fossin departaments estancs. Els comerciants del centre es queixen que cada vegada hi va menys gent a comprar, que la gent no pot arribar al centre”, comenta.

To Top