Esports

Gerard Piqué li diu al director esportiu del Terrassa FC que escombri casa seva

Creuament de declaracions per unes manifestacions crítiques de Miquel Ezequiel

L’exjugador del FC Barcelona i president de la Kings League, Gerard Piqué, ha criticat el director esportiu del Terrassa FC, Miquel Ezequiel, en el decurs d’un dels directes que protagonitzen els presidents dels equips que participen en aquesta competició. Piqué ha dit: “Gran treball del secretari tècnic del Terrassa, que s’omple la boca donant-nos pals. Que escombri casa seva primer i solucioni els seus problemes”. Aquesta crítica la fa després que es destaqui en el programa un tuit del migcampista Vivi en resposta a l’anunci oficial de la seva baixa en el Terrassa, on el jugador diu que esperava tenir coneixement de la seva sortida per una altra via donant a entendre que no havia estat informat al respecte. En tot cas, en aquest tema cal dir que el Terrassa havia parlat prèviament amb el representant de Vivi de la seva decisió de prescindir dels seus serveis de cara a la pròxima temporada.

@momentskingsleague

LOCURAAAAA??#kingsleague #afterkings #joao #maestrojoao #pique #gerardpique #gerardromero #amen #afterkings #tebas #vinicius #foryou #foryoupage #fypシ #fyp #parati #viraltiktok #viralvideo

♬ sonido original – Moments Kings League

La crítica de Piqué a Miquel Ezequiel es produeixarran d’unes manifestacions del director esportiu del Terrassa FC en el programa Àrea de Joc de la Ràdio Municipal, en les quals es refereix a la presència de jugadores del Terrassa FC a la competició femenina, la Queens League. “L’any que ve, les jugadores que juguin la Queens League no jugaran al Terrassa FC.” També va dir que no fitxarà cap jugador que participi a la Kings League i que alguns futbolistes del primer equip del Terrassa li havien demanat prendre part en aquesta competició. “Hi ha gent a qui li agrada el circ i gent a qui li agrada el teatre. A mi m’agrada el teatre”, va concloure Ezequiel en relació amb aquestes propostes.

To Top