Esports

Berta Bonastre guanya la seva tercera lliga belga de hockey

La jugadora ha decidit posar el punt final a la seva carrera després de la consecució d’aquest títol

Berta Bonastre, campiona de Bèlgica amb el Gantoise

La jugadora terrassenca Berta Bonastre s’ha proclamat campiona de la lliga femenina de Bèlgica amb el seu actual equip, el Gantoise. A més, ha estat escollida MVP de la final. Els dos partits s’han disputat al camp dels Dragons. Al primer, l’equip de Bonastre va perdre per 2 a 1 i al segon va guanyar per 1 a 2. A la tanda de “shoot-outs”, el Gantoise es va adjudicar el títol.

La jugadora, que ha decidit penjar l’stick després d’aquesta final, s’ha proclamat campiona amb tres equips diferents. La temporada 2023-2014 va guanyar amb el Royal Wellington i va ser també escollida com a jugadora més valuosa de la final. L’exercici 2016-2017 es va proclamar campiona amb el Braxgata i enguany ho ha fet amb el Gantoise.

Enguany, l’equip de Bonastre ha acabat primer de la lliga regular, amb vuit punts d’avantatge sobre el Braxgata. Els Dragons han acabat tercers i el Racing Bruxelles quart.

Després d’una extensa carrera com a internacional, Berta Bonastre no va ser seleccionada per prendre part a la Copa del Món celebrada a Terrassa l’agost de l’any 2022. Va dir llavors adeu a la selecció espanyola. I ara ho fa al hockey.

To Top