Terrassa

Terrassa En Comú Podem vol crear una empresa elèctrica municipal

Les prioritats del partit són la reducció dels preus de la llum, el canvi del model de menjadors escolars i servei d’ajuda al domicili

Agnès Petit i Jaume Asens aquest dissabte a la plaça del Triomf

Aquest dissabte 20 de maig la candidata a l’alcaldia de Terrassa En Comú Podem, Agnès Petit, i el president del grup parlamentari al Congrés dels Diputats d’en Comú Podem, Jaume Asens, han passejat per les activitats de la festa major al barri de Sant Pere de Terrassa, a la plaça del Triomf. Agnès Petit també ha donat a conèixer les prioritats del partit per fer una “transformació necessària a Terrassa”.

“Terrassa en Comú Podem vol ser la casa gran de tota aquella gent que s’estima els seus barris”, ha començat explicant Agnès Petit. El partit ha assegurat que les eleccions municipals obriran la porta a una nova transformació ciutadana, “on el nostre objectiu és sumar entre les diferents forces que busquin posar els seus municipis al servei del conjunt de les veïnes i dels veïns”, ha comentat Petit.

Agnès Petit també ha assenyalat que el municipalisme és “la capacitat d’estar atentes a la reivindicació dels nostres veïns, a la cura dels nostres pobles i ciutats, amb la seguretat que cada petit canvi que fem pot marcar un punt d’inflexió entre convivència i comunitat o la llei de la selva”. La candidata ha volgut remarcar que “ocupar-se de les petites coses no vol dir fer coses petites, vol dir anar sumant experiències i decisions que al final del camí poden fer sorgir les més grans de les transformacions”.

Espais verds i aposta pel transport públic

Terrassa en Comú Podem creu que és imprescindible planificar el futur per crear una ciutat plena d’oportunitats. Així, Petit ha assegurat que “no hem vingut a reformar sinó a transformar”. La candidata també ha mencionat que les tres grans crisis que hem patit “ens han demostrat que l’energia, l’aigua i l’habitatge han d’estar en mans de la gent i no en mans dels grans oligopolis”, denunciant que “cada dia guanyen més diners a costa nostra”. En un context de sequera i crisi climàtica, Petit exposa que és necessari instaurar “molts més espais verds a la ciutat de terrassa i apostar clarament pel transport públic“. Agnès Petit es compromet a crear l’empresa elèctrica municipal “per reduir els preus de la llum, estudiar el canvi del model de menjadors escolars i el servei d’ajuda al domicili”.

Per la seva banda, Jaume Asens ha mostrat el seu suport a la candidata a l’alcaldia de Terrassa En Comú Podem. “Agnès Petit és compromesa, es deixa la pell per Terrassa i sap el que és treballar per l’interès general”, ha assegurat Asens. També ha recordat que Petit ve de la societat civil organitzada i dels moviments socials. “Necessitem gent com ella perquè les coses canviïn a Terrassa, gent com les de Terrassa en Comú Podem”, ha afirmat Asens. Terrassa en Comú Podem vol la primera dona alcaldessa, d’onada feminista així com ha passat, diu Asens, a Barcelona.

To Top