Terrassa

El PSC Terrassa vol millorar i potenciar l’esport a Terrassa

La formació denuncia el dèficit pel que fa a equipaments esportius a Terrassa

Eva Candela i Elisabeth Herrera aquest dissabte al Camp de Futbol de Les Fonts

En una roda de premsa aquest dissabte al Camp de Futbol de Les Fonts, la candidata socialista a l’alcaldia Eva Candela amb la número nou de la llista, Elisabeth Herrera, han explicat les propostes del programa referents a l’esport.

“Terrassa és una ciutat amb un dèficit pel que fa a equipaments esportius”, ha exposat Eva Candela. L’alcaldable del PSC Terrassa ha assenyalat que moltes de les instal·lacions esportives de Terrassa “han estat construïdes amb governs socialistes”. També ha comentat que en el darrer mandat del PSC, els socialistes van deixar redactat el Pla Director de l’Esport que establia les línies d’actuació futures per  la ciutat i ha lamentat que “l’Ajuntament de Jordi Ballart no l’hagi executat”.“Volem una Terrassa que no renunciï a cap esdeveniment esportiu per manca d’instal·lacions o que aquestes no estiguin a l’altura per la manca de manteniment”, ha afirmat Herrera.

Propostes esportives

Algunes de les propostes del PSC són millorar les instal·lacions actuals, planificar la cubrició de les pistes exteriors de Les Arenes i la del carrer Salmerón i la substitució de la gespa dels camps de futbol de la ciutat. A més, els socialistes reclamaran a la Generalitat els equipaments esportius dels INS Mont Perdut, Can Roca i el CEIP Cesc Aldea, així com la reforma del poliesportiu Can Palet – Can Jofresa.

“Els socialistes entenem l’esport com un instrument educatiu, inclusiu i cohesionada amb un impacte en la salut de les persones”, ha explicat la candidata. Per això, asseguren, duran a terme accions per potenciar l’esport de base, fomentar l’esport femení i inclusiu i donar suport a les entitats esportives. El PSC també proposa estudiar la planificació d’un gran equipament que permeti la pràctica esportiva de primer nivell. “Ciutats de les nostres dimensions tenen palaus d’esports, és moment que nosaltres fem possible això amb la col·laboració d’altres administracions”, ha assenyalat Candela. “Si guanyem les eleccions el 28 de maig, em comprometo millorar les instal·lacions, amb una aposta clara pels equipaments esportius de proximitat”, ha assegurat l’alcaldable socialista.

To Top