Diners

Carrefour busca incorporar 100 treballadors a la comarca

Foment de Terrassa col·labora de nou en una Fira d’Ocupació per als supermercats de la cadena

L'hipermercat de Carrefour a Can Parellada / Alberto Tallón

Foment de Terrassa tornarà a acollir el proper dimecres una nova edició de la Fira d’Ocupació organitzada per l’empresa Carrefour en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, una jornada que servirà per a la selecció de 100 persones del Vallès Occidental per treballar als supermercats de la cadena repartits per tota la comarca.

L’objectiu de la cadena és contractar persones de diferents perfils professionals per incorporar-se de forma immediata i cobrir la temporada d’estiu. El contracte que s’oferirà serà de 3 mesos amb jornades que poden ser d’entre 18 i 30 hores setmanals. D’entre els requisits mínims, es demana la graduació en Educació Secundària Obligatòria (ESO), domini lingüístic del català i del castellà, motivació per l’ocupació i disponibilitat per assistir a la fira, així com d’incorporació immediata.

Fonts municipals expliquen que l’oferta no exclou ningú per la seva edat, de manera que totes les persones en edat de treballar poden optar-hi. Els diferents llocs ofertats són per a caixa, reposició, venta d’electrodomèstics, auxiliar fruiteria, auxiliar forn de pa i plats preparats, auxiliar carnisseria, auxiliar peixateria i auxiliar xarcuteria.

Foment de Terrassa s’encarregarà de fer una selecció prèvia dels candidats a participar a la Fira d’Ocupació. Per fer-ho, tindrà en compte les persones en itinerari de les diferents bases de dades de l’Ajuntament, com Serveis Socials, Foment o Joventut. A més, també es farà una cerca proactiva de candidatures per mitjà de la pàgina web de Foment. Així, les persones que vulguin participar a la Fira poden inscriure’s a les diferents ofertes publicades al lloc web https://terrassaocupacio.cat/ca/ofertes/?idOferta=6163. Posteriorment, tècnics municipals realitzaran entrevistes telefòniques prèvies per determinar que es compleixen requisits mínims i el grau de motivació per treballar i participar a la fira. En tot cas, serà Carrefour qui decideix finalment qui participa a la fira i quines seran les persones contractades.

Carrefour busca incorporar 100 treballadors a la comarca
To Top