Esports

Sanku: “Aquest equip és capaç de tot”

El màxim golejador del San Cristóbal vol eliminar diumenge a domicili el Sant Andreu i seguir aspirant a l’ascens. Entén que l’equip està en un gran moment

El davanter Sanku (27 anys) és el màxim golejador parroquial amb 12 gols / LLUÍS CLOTET

Ara fa set mesos, Oliver Ballabriga s’acomiadava de la banqueta del San Cristóbal al Narcís Sala. Diumenge a les 18 hores, els parroquials hi disputaran el matx clau de la temporada, el que els pot obrir de bat a bat les portes de l’eliminatòria definitiva per pujar a Segona Federació. Tot i la derrota per 0 a 1 del partit d’anada, els futbolistes que entrena Dani Andreu només pensen a guanyar per més d’un gol a Barcelona i continuar fent història. Un dels que ho té més clar és el davanter gironí Sanku Jabbie Bagaba, màxim golejador del San Cristóbal amb 12 dianes.

“Sortirem a totes al Narcís Sala. Sabem que ens ho juguem tot en un sol partit. El desavantatge és mínim i tots pensem que l’eliminatòria es pot superar. Passar suposaria un cop damunt la taula i ens donaria una força enorme de cara a la tercera i definitiva ronda, que és la que tots volem jugar”. Són paraules d’un Sanku que va arribar aquesta temporada a un equip on se sent com a casa. “Només penso a donar-ho tot diumenge. M’agrada viure el present. El cos tècnic i els companys estan fent una feina increïble. Hi ha molt bon ambient al grup i això explica en part l’extraordinària temporada que estem fent. Però no ens volem quedar aquí. No en tenim prou. Volem seguir. Volem pujar”, explica el 9 del conjunt de Ca n’Anglada.

Un gol ho canvia tot

Sap Sanku que jugar a casa i tenir avantatge en el marcador dona certa tranquil·litat al conjunt barceloní. Però també té clar que això pot arribar a pesar als de Xevi Molist. I que si el San Cristóbal marca, “l’escenari canviarà de dalt a baix”. Recorda que “el partit d’anada es va decidir per detalls i al Narcís Sala passarà el mateix. Hem de sortir concentrats, però no sobre pressionats. Si marquem als primers minuts, perfecte. Si no, no passa res. El gol ja arribarà. Aquest equip s’ha guanyat a pols la credibilitat. No abaixem mai els braços”, subratlla el gironí.
Del Sant Andreu, Sanku espera un futbol fins i tot més directe que el que van practicar a Ca n’Anglada. “Juguen a casa i hauran de dur la iniciativa i intentar ser protagonistes. Ells estan més obligats a passar ronda que nosaltres. I això els pot jugar en contra”, diu.

En els tres enfrontaments d’aquesta temporada, el San Cristóbal no ha guanyat encara els barcelonins (un empat i dues derrotes). Però les ratxes estan per trencar-les.

To Top