Esports

Sergio Lobera torna al futbol indi

El tècnic terrassenc torna a l’Índia després d’una temporada a la Xina

L’entrenador terrassenc de futbol Sergio Lobera torna al futbol indi. Lobera ha fitxat com a nou tècnic de l’Odisha FC, un dels equips més potents de la Superlliga d’aquest país asiàtic. Lobera ha entrenat aquesta darrera temporada a la Xina, en concret al Sichuan Jiuniu de la Segona Divisió. El compromís amb l’Odisha és per dues temporades.

La seva experiència al futbol indi és molt important i exitosa, un dels motius que ha portat a l’Odisha a fitxar el tècnic egarenc. Anteriorment, va entrenar el Goa i el Mumbai City. Al Goa va estar tres temporades i el va portar en totes elles al “play-off”. Va guanyar una lliga i una supercopa. Amb el Mumbai City, també va guanyar la lliga i la Supercopa.

L’Odisha ha guanyat aquesta darrera temporada la Supercopa i ha estat sisè a la lliga. “L’arribada de Lobera aporta una gran experiència i una trajectòria demostrada d’èxits, fet que el converteix en un candidat idoni per dirigir l’Odisha“, ha explicat el club indi a l’hora de valorar la seva arribada.

Lobera substitueix a la banqueta de l’Odisha el també català Josep Gombau.

Sergio Lobera té 46 anys, es va iniciar com a entrenador als Salesians de Terrassa i posteriorment es va incorporar al Jabac, club des del qual va fer el salt al planter del FC Barcelona. Per les seves mans van passar alguns dels millors futbolistes de la pedrera blaugrana de la història recent. La seva següent etapa va ser al Terrassa FC, on primer va exercir com a director esportiu i més tard com a entrenador. San Roque de Lepe, Ceuta i Las Palmas van ser els seus següents clubs al futbol espanyol, abans de marxar al Marroc per entrenar el Moghreb Tétouan. A l’Índia, posteriorment, va preparar el Goa i el Mumbai City i a la Xina el Sichuan Jiuniu.

To Top