Terrassa

El PSC Terrassa promet que millorarà la neteja

Eva Candela anuncia un Pla de Barris local

La candidata socialista, aquest matí al mercadal / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Primer, un pla de xoc per asfaltar carrers i arreglar voreres, per revertir el que considera una situació de deixadesa. Segon, reforçar el servei de neteja comprant noves màquines d’escombrar i màquines d’aigua a pressió. Tercer, crear un Pla de Barris local per a sectors com ara Can Palet i Ègara. Eva Candela, candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa, ha anunciat aquest dimecres algunes de les propostes de la seva formació per a l’espai públic, un programa que inclou la pavimentació total, ja, de la mitjana de l’avinguda de Béjar.

Precisament a la cantonada del carrer del Consell de Cent amb aquesta avinguda ha comparegut Candela fent un parèntesi en la intensa jornada electoral del mercat ambulant setmanal. Fa molts anys que els paradistes del mercadal Martí l’Humà es queixen del greuge que suposa la diferència entre trams (un asfaltat, l’altre no) en el recinte. La candidata socialista s’ha compromès a unificar el terra d’una vegada. També, a millorar els terres i l’accessibilitat a la rambla de Francesc Macià.

El PSC es compromet a pavimentar tota la part central de l’avinguda de Béjar

“Hem de gestionar els serveis públics amb eficiència”, ha dit la candidata abans d’informar de la presentació a la Generalitat de sengles projectes de millora per a Can Palet II i Guadalhorce en el marc d’un nou Pla de Barris autonòmic.

Brutícia

Tant Candela com la seva companya Josefina Merino han coincidit en el que, segons el PSC, coincideixen també molts ciutadans i enquestes com l’elaborada per l’OCU: “Terrassa està bruta“. Merino ha denunciat que el govern de Jordi Ballart “hagi baixat en 2,3 milions d’euros el pressupost per a neteja en el 2023” i que la partida per a parcs i jardins “fos en el 2019 (amb el PSC en el govern) de 7,4 milions i enguany, de 6,9, la qual cosa significa un 7% menys. Amb el PSC, la partida per a pavimentació era de 1,5 milions. Ara, de 420.000″.

“Terrassa mereix carrers nets i barris dignes”, ha apuntat Candela per a després desgranar les propostes de la seva candidatura i deixar clar que el PSC, si governa, comprarà camions de les escombraries de recollida lateral esquerra, i no sols per mitigar els problemes denunciats per la implantació del nou model de recollida a sectors com Grups Gibraltar-Lluís Companys i Can Boada Casc Antic: “Els canvis de trànsit que ha comportat la instal·lació dels contenidors de recollida lateral dreta han generat inseguretat a més zones”.

El PSC Terrassa promet que millorarà la neteja
To Top