Terrassa

El PSC Terrassa es compromet a construir 1.000 habitatges socials

Els socialistes critiquen la gestió de Ballart en habitatge

Eva Candela i Adrián Sánchez, en la presentació de les propostes

“L’accés a l’habitatge digne és un dels principals problemes a la ciutat, però el govern de l’Ajuntament de Terrassa ha fet ben poca cosa”. Adrián Sánchez, segon en la llista del PSC Terrassa, ha resumit així la crítica de la seva formació a les polítiques d’habitatge de Jordi Ballart. I ha denunciat que l’actual govern municipal “no ha construït cap habitatge de protecció oficial en els últims quatre anys”. El PSC afirma que, si governa, construirà 1.000 pisos en règim de lloguer assequible.

Adrián Sánchez ha acompanyat aquest dilluns la candidata Eva Candela en un acte electoral sobre les propostes dels socialistes “per solucionar els problemes d’habitatge a la ciutat”. El PSC Terrassa assegura que vol garantir l’accés a l’habitatge a les noves generacions. La compareixença s’ha dut a terme al parc de Gernika.

Els socialistes volen posar al centre les polítiques d’habitatge, “seguint les passes del govern de Pedro Sánchez, que en els últims quatre anys ha aprovat la Llei d’habitatge i ha aplicat mesures per a construir habitatge públic i abaixar els preus del lloguer”.

“Terrassa sempre ha avançat amb governs socialistes. Ara ho volem tornar a fer”, ha explicat Candela.

Comprar pisos a entitats financeres

Una de les accions proposades pels socialistes és construir 1.000 nous habitatges de lloguer assequible en terrenys municipals. Aquests pisos “se sumaran als 900 habitatges de protecció oficial que va fer l’exalcalde socialista Pere Navarro”.

El PSC Terrassa també suggereix comprar habitatge d’entitats financeres per destinar-lo a lloguer social “i promoure habitatge dotacional en finques de l’Ajuntament per a col·lectius en risc d’exclusió social”. Els socialistes també proposen crear una línia d’ajudes per a la rehabilitació d’habitatges, canviant banyeres per plats de dutxes, entre altres accions, per a la gent gran i amb mobilitat reduïda.

“Calen mesures valentes i eficaces per garantir un habitatge digne a les terrassenques i els terrassencs. També necessitem, però, la col·laboració i coordinació entre administracions”, ha indicat Eva Candela. “Els socialistes tenim l’experiència, la capacitat i l’equip per fer avançar a Terrassa. El 28 de maig és el moment de tornar a engegar el canvi a Terrassa”, ha subratllat.

To Top