Esports

El Terrassa FC negocia el fixatge de Gerard Garrido com a entrenador

És el segon entrenador de la Peña Deportiva d’Eivissa

Gerard Garrido iniciarà una nova etapa en el club egarenc

El Terrassa FC està negociant el fitxatge de l’entrenador Gerard Garrido com a màxim responsable de la primera plantilla de cara a la pròxima temporada. Les converses entre ambdues parts estan molt avançades i és probable que en pocs dies quedi segellat l’acord. Gerard Garrido és actualment el segon entrenador de la Peña Deportiva d’Eivissa, equip que s’ha classificat per a disputar la promoció d’ascens a Primera Federació. En el conjunt balear ha treballat les dues darreres temporades amb Manolo González com a primer entrenador. Anteriorment va ser segon entrenador d’Oriol Alsina al Llagostera, on va substituir Óscar Álvarez en aquesta responsabilitat. Gerard Garrido té 30 anys, és de Palamós i anteriorment havia treballat en equips com el Palamós, La Jonquera i l’Ordino andorrà.

El seu fitxatge difícilment es farà oficial abans que la Peña Deportiva continui en competició, ja que ara tota l’atenció del club i del tècnic està centrada en aquest moment decisiu de la temporada.

Gerard Garrido, a la dreta, amb Manolo González, entrenador de la Peña Deportiva

El Terrassa FC ha fet aquesta aposta en base a la trajectòria esportiva de Gerard Garrido, que és considerat un entrenador de futur i amb molta projecció, preparat ja per fer el salt a assumir la direcció d’un equip com el Terrassa des de la màxima responsabilitat. Cal recordar que el fitxatge de Jordi López, en el seu moment, també va arribar en una situació semblant. El fins fa poques setmanes tècnic del conjunt egarenc va arribar a la banqueta del primer equip del Terrassa després de ser segon entrenador del Cornellà.

To Top