Cultura i Espectacles

Quatre dies de cinema a 3,5 euros a Terrassa

La Festa del Cinema permetrà veure els films que es desitgin per només 3,5 euros cadascun

La cita més popular amb el cinema, la Festa del Cine, torna aquesta setmana a Terrassa, de dilluns 15 a dijous 18 de maig. Durant aquests quatre dies les entrades als cinemes Cinesa Parc Vallès i Catalunya tindran un preu de 3,5 euros. Cal recordar que el Catalunya només ofereix sessions dimecres i dijous, ja que dilluns i dimarts roman tancat.

Per aconseguir el descompte a les entrades durant la Festa del Cine només caldrà acreditar-se gratuïtament per internet, de forma individual o grupal, per a un màxim de 10 persones.

Cal omplir un formulari i rebràs l’acreditació al correu electrònic. Caldrà presentar-la en el mòbil o impresa a l’entrada dels cinemes.

Els menors de 14 anys i els majors de 60 anys no necessitaran l’acreditació, poden gaudir de la promoció només ensenyant el DNI.

Podeu consultar les pel·lícules i els horaris de les cartelleres als portals del Cinesa Parc Vallès i al Cinema Catalunya. Les entrades es poden adquirir a les taquilles o bé al web del cinema.

Algunes de les pel·lícules que es podran veure a les sales sabadellenques seran, per exemple, Guardianes de la Galaxia, de Marvel; Fatum, protagonitzada per Luis Tosar; la terrorífica Posesión Infernal: el despertar; el film d’animació basat en un dels jocs de consola més populars de tots els temps, Super Mario Bros; i dues comèdies, com ¡Vaya Vacaciones! i Book Club: ahora Italia.

To Top