Terrassa

L’Ateneu Terrassenc distingeix Cèlia Ros i Rafel Comes

Els reconeixements es van dur a terme a la Societat Coral Els Amics

Cèlia Ros i Rafel Comes van ser homenatjats amb motiu del 27è aniversari de la refundació de l'Ateneu Terrassenc

L’Ateneu Terrassenc va distingir com a sòcia d’honor Cèlia Ros i com ateneista d’honor Rafel Comes. Aquest reconeixent va tenir lloc a la Societat Coral Els Amics amb motiu del vint-i-setè aniversari de la refundació de l’entitat.

Cèlia Ros ha estat mereixedora del guardó de sòcia d’honor 2023 per la seva dedicació desinteressada a l’Ateneu des de l’inici de la seva refundació. De Rafel Comes es va fer esment de la seva permanent predisposició a col·laborar amb l’Ateneu. Es va destacar també la seva aportació amb els Quaderns de Noms Terrassencs que es publiquen al butlletí de l’entitat.

“Mentre tinguem persones com ells, no hem de témer per la irrupció de la intel·ligència artificial, doncs la passió, l’entusiasme i l’emoció d’ambdós no hi ha màquina que la pugui igualar”, assenyala el vicepresident de l’entitat, Josep Maria Sans.

Van ser presents a l’acte la regidora Lluïsa Melgares i el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Josep Morella, entre d’altres representants municipals i membres del teixit associatiu de la ciutat. La festa  es va tancar amb un concert de swing, mentre els assistents degustaven les tapes preparades per a l’ocasió per l’equip de La Coral.

To Top