Terrassa

ERC Terrassa posa en el centre la mirada jove i la inclusió social

Entre les propostes del partit republicà hi ha la implicació jove, la lluita per la justícia social, l’educació i la defensa de la cultura

Acte d'ERC Terrassa aquest dissabte a la Coral Els Amics de Terrassa / Lluís Clotet 

Terrassa ja es troba en plena campanya electoral i aquest dissabte 13 de maig, a 15 dies de les eleccions municipals, ERC Terrassa ha repassat els punts del seu programa en una trobada a la Coral Els Amics.

L’alcaldable del partit, Ona Martínez, ha iniciat l’acte recordant als assistents el compte enrere que marca les municipals el pròxim 28 de maig, i ha assegurat que en aquest proper mandat “Esquerra som la garantia que la ciutat continuï avançant”. La llista electoral d’ERC Terrassa es tracta d’una tria diversa i plural on destaquen noves veus i que en total incorpora 27 candidats i 10 suplents. “La protagonista no soc jo, la protagonista és la ciutat, que és precisament l’equip d’ERC “, ha indicat l’alcaldable, que ha afirmat que perquè la ciutat avanci encara més ho faran possible “amb el millor equip possible, l’equip més solvent i preparat”.

Acte d’ERC Terrassa aquest dissabte a la Coral Els Amics de Terrassa / Lluís Clotet 

Propostes del programa electoral

Les persones que posen nom a la llista han desglossat els punts principals del projecte i han explicat cada àmbit de treball que cadascun dels integrants durà a terme. Es tracta d’una proposta que incorpora “noves mirades joves i persones d’altres orígens”. Mercè Espasa, número 11 de la llista, ha aclarit que “els joves ens impliquem per transformar, per avançar i perquè a l’Ajuntament tothom hi ha d’estar representat”. Així mateix, Àlex Aranda, candidat del jovent republicà i número 6 de la llista, ha insistit en la importància de la implicació jove per canviar les coses. “Si vols fer coses pel jovent, les has de fer amb ells” i ha afegit que “els joves volem una ciutat on estar, on estudiar i treballar”.

ERC Terrassa també ha defensat la inclusió i acollida de la població nouvinguda. “ERC té en compte els immigrants per canviar les coses”, ha indicat Ebrima Sanneh, en el número 12 del partit. Un dels objectius del partit és la construcció d’un nou model social basat en la ciutadania, la convivència i la inclusió social.

En el paquet de propostes també compten amb la lluita per la justícia social. “S’ha de dir prou als abusos i al bullying i per això hem de dotar d’eines a totes les organitzacions”, ha assegurat Cristina Rey, número 7 de la llista. Pel que fa a l’àmbit cultural i la música ERC Terrassa també en posa el focus. “Terrassa és una ciutat culturalment activa i cal tenir espais on poder desenvolupar aquesta cultura”, ha explicat Carles Llongueras, número 10 de la llista de partit. També ha afegit que “els espais sense les entitats són espais buits i, per tant, els hem de donar suport”.

El partit centra l’atenció en l’àmbit de l’educació. Santiago Martínez, número 4 de la llista, ha assenyalat que “la ciutat del futur necessita tot el talent que ens poden portar els terrassencs que han escollit la nostra ciutat com a la de les oportunitats” i per aquest motiu, ha sostingut que “l’educació i l’escola és fonamental i lluitarem perquè Terrassa tingui les millors”.

“Terrassa necessita una alcaldessa feminista i valenta per enfrontar els reptes, amb capacitat de diàleg, negociació i escolta”, ha apuntat Teresa Ciurana, regidora d’Educació i la persona que tanca la llista del partit. “Volem que els valors republicans siguin possibles en el pròxim govern de terrassa i d’aquesta manera segur que podrem avançar”, ha finalitzat Ciurana.

ERC Terrassa posa en el centre la mirada jove i la inclusió social
To Top