Esports

Terol, el darrer ball de la temporada del Terrassa FC

El comiat d’Ortega, principal atractiu del partit

Els jugadors del Terrassa FC van celebrar el divendres el darrer entrenament de la temporada / Juanma Medina-TFC

Darrer capítol de la temporada per al Terrassa FC, que jugarà aquest dissabte, a les 18 hores, a l’estadi Pinilla contra el CD Teruel. Els egarencs afronten un partit intranscendent contra l’equip que des de fa dues setmanes és campió de lliga i que, per tant, ha aconseguit la plaça d’ascens directe que correspon al primer classificat de la competició. El conjunt dirigit per Lluís Macià també ho té tot fet. Classificat en el sisè lloc de la competició, el Terrassa només podria perdre aquesta posició en el cas de perdre i que l’Hércules guanyés al camp del CD Ibiza. Però el detall és menor, ja que la plaça per a la pròxima Copa del Rei ja està assegurada.

En aquestes circumstàncies, el principal al·licient del partit el constitueix l’adeu del porter Jose Ortega, que disputarà el seu darrer partit amb el club egarenc després de 13 temporades. Ortega, que no ha debutat aquesta temporada a la lliga, ja que Marcos Pérez ha disputat tots els partits, serà titular per poder acomiadar-se de la que ha estat casa seva. Marcos no viatjarà per un problema familiar i el seu lloc l’ocuparà el porter del juvenil “B”, Arnau Cañizares.

“Emocionalment, és un factor important en aquest partit”, va comentar ahir l’entrenador del Terrassa FC, Lluís Macià sobre el comiat d’Ortega. “Després de la seva trajectòria en el Terrassa, la millor manera d’acomiadar-se del club és fer-ho a la gespa i amb els seus companys.”

En tot cas, no serà Ortega l’únic jugador que disputarà el seu darrer partit amb el Terrassa. El club donarà a conèixer la pròxima setmana les primeres decisions en l’àmbit esportiu, però és evident que hi haurà canvis, amb la marxa d’alguns jugadors que han tingut poc protagonisme. De moment, només se sap que Marcos i Vacas tenen contracte en vigor i que Víctor Morales i Lucas Viña tenen avançada la seva renovació.

Punt final

Qui també s’acomiadarà del primer equip és el tècnic Lluís Macià. De fet, no podrà seure avui a la banqueta arran de la seva expulsió al partit contra l’Espanyol “B” que li ha costat dos partits de suspensió. “Naturalment que és una mala jugada no seure a la banqueta, sobre tot perquè va ser una expulsió injusta. Jo no vaig dir res.”

Ortega jugarà el seu darrer partit amb el Terrassa FC / Alberto Tallón

El tècnic del Terrassa va admetre que li encantaria continuar en l’equip, malgrat que és un tema que ni s’ha parlat. “Només m’han demanat que em centrés en aquestes dues setmanes i intentar fer 3 punts dels 6 en joc per assegurar la Copa del Rei i esperar què feia el Manresa. És un privilegi estar aquí malgrat que hagi estat per dues setmanes. Porto tota la vida treballant per això, tenir una oportunitat i aprofitar-la.”

Ahir va ser un dia especial pels components del Terrassa FC, ja que van fer el darrer entrenament en un clima distès i posteriorment van celebrar una graellada. “Als jugadors els hi he dit que gaudeixin”, va comentar l’entrenador, Lluís Macià. “Després de tota una temporada jugant amb la pressió de guanyar el que vull és que hi hagi alegria.”

A més de la baixa de Marcos Pérez, tampoc viatjarà Diego Garzón per problemes físics. Les seves absències s’uneixen a les dels lesionats Àlex Fernández i Vivi.

Macià va donar la seva opinió sobre el balanç d’aquesta temporada. “Penso que ha estat una temporada més que notable. S’ha de valorar la classificació per la Copa i haver estat lluitant fins al darrer moment per la promoció.”

To Top