Esports

Egara-Polo, partidàs ple de necessitats

Si l’Atlètic guanya al Club de Campo es quedarà a dos punts de la primera posició

Els jugadors del Club Egara, celebrant un dels 50 gols marcats en aquesta lliga / arnau alcalà

La dinovena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina pot resultar decisiva per als interessos del Club Egara i de l’Atlètic en aquest tram final de la competició. En aquesta jornada, els sis primers classificats s’enfronten entre ells, de manera que la situació de la zona alta pot quedar força clarificada de cara a la disputa de la “final-four” pel títol de lliga que es disputarà els dies 10 i 11 de juny al Martí Colomer.

Diumenge a les 12.45 hores, el Club Egara se la jugarà al Pla del Bon Aire davant del segon classificat, el Polo, en un duel que pot ser decisiu per a les aspiracions dels de Ramon Sala de disputar el “play-off” pel títol. L’Atlètic, per la seva banda, jugarà a les 12.30 hores al camp del líder, un Club de Campo al que ha de guanyar si vol seguir aspirant a guanyar la lliga regular i assegurar-se la primera de les dues places per disputar la propera edició de l’Euro Hockey League.

Després d’haver encadenat tres victòries consecutives, el Club Egara no ho tindrà gens senzill davant de la visita d’un dels seus enemics més íntims, l’RC Polo de Barcelona. L’Egara segueix cinquè a només dos punts de distància del quart classificat, un Sanse Complutense que visitarà a la mateixa hora el Júnior a Sant Cugat.

El matx de la primera volta va acabar amb empat a dos gols, de manera que un triomf del Club Egara, combinat amb una derrota o un empat dels madrilenys a Sant Cugat situaria l’Egara en quarta plaça quan falten només tres jornades per tancar la lliga.

Darrer tren per a l’Atlètic

Per la seva banda, l’Atlètic disputa també un matx molt transcendent a Madrid davant d’un Club de Campo que és l’únic equip que encara no coneix la derrota. Als de Xero Gasol només els val guanyar. Si ho fan se situaran a dos punts de la primera posició. Els madrilenys es van imposar per 2 a 3 al Josep Marquès a la primera volta.

El CD Terrassa, per la seva banda, visitarà diumenge a les 11 hores un Tenis de Santander que té quatre punts més que l’equip que entrena Carlos García Cuenca.

To Top