Diners

Aleix Massana, nou director de producte de Circontrol

L’enginyer electrònic arriba a la companyia amb la missió de definir l’estratègia de producte i accelerar el seu temps de desenvolupament

Circontrol, companyia vallesana de solucions de recàrrega elèctrica i d’eficiència per la mobilitat a aparcaments públics i privats, ha anunciat aquest dimarts la recent incorporació d’Aleix Massana com a nou director de producte (CPO) de l’empresa.

Enginyer electrònic de professió, Massana arriba a la firma amb seu a Viladecavalls amb la missió de definir l’estratègia de producte de Circontrol i accelerar el seu temps de desenvolupament. Ho fa després de més de 13 anys d’experiència a Schneider Electric i d’haver liderat, més recentment, el proveïdor de solucions d’autoconsum solar Solit Energia.

Des de la companyia vallesana expliquen que el principal repte al qual s’enfronta és ser més àgils en termes de desenvolupament de productes, particularment en la gamma de corrent alterna. “Realment sabem com fer productes. Sens dubte, tenim el know-how i hauríem de poder aportar valor al mercat amb més freqüència”, diu Massana, que destaca la importància de l’experiència d’usuari com a factor clau ens els pròxim anys. “Aprofundirem en aquest aspecte, definitivament, però també en uns altres, perquè el mercat de càrrega de vehicles elèctrics està en constant evolució i hi ha molts canvis per venir, reguladors i socials en termes d’hàbits. Hem d’estar atents a les necessitats del mercat”, assegura.

To Top