Terrassa

Terrassa celebra la Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig

Com a novetat, la colla sardanista Amunt i Crits ha estrenat una sardana basada en el “Coti per coti” de la banda de trap “The Tyets”

Celebració de la Festa de la Santa Creu a Terrassa / Nebridi Aróztegui

La Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig s’ha celebrat aquest diumenge 7 de maig a Ca n’Aurell coincidint amb el cap de setmana modernista de la ciutat. L’acte, que se celebra anualment cada primer diumenge de maig, aquest any ha commemorat el 75è Aniversari de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, entitat organitzadora de la festa. Durant la festa s’ha fet un homenatge a totes les persones que, durant la seva història, han estat designades com a padrins de la Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig.

Celebració Festa de la Santa Creu a Terrassa / Nebridi Aróztegui

Els actes han iniciat a les 10.30 hores del matí amb l’actuació de diversos grups de cultura popular, i a les 12.00 hores, s’ha dut a terme el tradicional Ball de la Coca de Ca n’Aurell, l’Homenatge a l’Arbre de Maig i la benedicció de la Creu de Terme. Aquest any i com a novetat, la colla sardanista Amunt i Crits ha estrenat una sardana basada en el “Coti per coti” de la banda de trap “The Tyets”. La festa ha conclòs a les 12:30h amb la celebració de l’Eucaristia.

Celebració Festa de la Santa Creu a Terrassa / Nebridi Aróztegui

Terrassa celebra la Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig
To Top