Esports

Obligats a guanyar l’Hospitalet

El San Cristóbal rep diumenge a les 12 hores el conjunt riberenc en el duel de tornada de la primera ronda. Els de Dani Andreu han de guanyar per passar

Tot o res. En poc més de 90 minuts, el CP San Cristóbal es jugarà diumenge a les 12 hores totes les seves opcions de continuar aspirant a lluitar per l’ascens a la Segona Federació. Després de la derrota per 1 a 0 del matx celebrat a l’Hospitalet, les opcions dels parroquials en aquest partit de tornada de la primera eliminatòria del “play-off” d’ascens són clares. Qualsevol victòria classificarà el San Cristóbal, però un empat o una derrota el deixaria fora i classificaria els riberencs per a la segona ronda. Hi ha opció de pròrroga, però no llançament de penals, ja que l’equip egarenc va acabar tercer i l’Hospitalet quart. En cas d’empat al final de l’eliminatòria, seria el San Cristóbal qui es classifiqués. El seu rival sortirà del duel entre el Peralada i el Sant Andreu. Diumenge a les 18 hores jugaran al Narcís Sala amb avantatge de 0 a 1 per als barcelonins, que es van imposar en el partit d’anada.

La plantilla, el cos tècnic, la directiva i els aficionats del San Cristóbal estan expectants i molt motivats davant del duel més transcendent de la temporada.

“És el partit més important de la temporada per a nosaltres, el definitiu. Cada setmana deia que jugàvem una final. Doncs aquesta és una final real. No hi ha marge per a l’error”. Són paraules de l’entrenador parroquial, Dani Andreu. El rubinenc té absoluta confiança en els seus futbolistes i està convençut que l’equip donarà, una vegada més, una gran alegria als seus aficionats.

Montoro i Yeray, baixes

Els terrassencs afronten el decisiu duel de demà amb les absències del lateral esquerre Adri Montoro i el migcampista Yeray. El primer es perdrà el partit a causa d’unes molèsties a la zona del quàdriceps, mentre que el segon va ser expulsat per doble amonestació en el partit d’anada.

El duel es preveu equilibrat, com ho va ser el de la primera volta. No en va, a la lliga regular, el San Cristóbal va imposar-se al partit de la primera volta per 2 gols a 0, mentre que a la tornada va caure per la mínima (1-0).

Malgrat la il·lusió i la confiança que hi ha en superar aquesta primera eliminatòria, a ningú se li escapa que el CE l’Hospitalet és un dels millors equips de la categoria, amb una defensa sòlida, un mig del camp molt potent i una davantera perillosa, amb futbolistes molt experts, que treballen a la perfecció les accions de pilota aturada. No en va, a la fase regular del campionat, l’Hospitalet ha estat el màxim golejador del grup. També ha encaixat, però, més gols que els parroquials, que han estat el conjunt menys golejat de la lliga, empatat amb el ja ascendit Europa. S’enfronten la millor defensa contra el millor atac.

L’afició, clau

Per al tècnic Dani Andreu, “abans de començar l’eliminatòria, estava 70-30 per a ells, però ara la veig 50-50. Juguem a casa i portem un resultat que no és, ni de bon tros, insalvable. Necessitarem fer un partit molt bo, però tenim a favor el fet de jugar davant la nostra gent. Aquest equip ha fet la lliga que ha fet gràcies als resultats de casa”, comenta Dani Andreu, que no vol “ni tenir pressa ni sortir a especular”. Té clar que l’Hospitalet “sortirà a incomodar-nos i a fer-nos mal a pilota aturada. Però nosaltres anirem a pel partit. No sabem jugar de cap altra manera”, assegura.

Per la seva banda, el davanter Mario Cantí té clar que l’eliminatòria es decidirà per detalls” i adverteix que “no podem cometre errors i hem de saber manar a les àrees”. I afegeix: “Tindrem ocasions, però hem de saber-les materialitzar. Tenim molt clar que hem de guanyar per passar l’eliminatòria. Anirem a totes”.

Destaca Mario Cantí la qualitat tècnica i l’experi“encia del rival: “La seva defensa és francament molt sòlida i tenen un gran mig del camp, amb gent de molt bon peu. A davant son també molt perillosos. Intentaran fer el seu futbol combinatiu”. Té molt clar, però, què ha de fer el San Cristóbal: “Cal sortir a gaudir del partit. Com sempre, serem intensos i agressius. Si controlem les emocions, guanyarem”, afirma.

Els socis han de passar per caixa

S’espera que el municipal de Ca n’Anglada presenti diumenge la millor entrada de la temporada. Tothom passarà per taquilla. Els socis pagaran 5 euros i tindran dret a dues entrades. També hi haurà entrades a 5 euros cadascuna per a familiars del futbol base, socis de l’Hospitalet i d’entitats de Terrassa i persones empadronades a la ciutat. La resta pagaran 10 euros.

To Top