Terrassa

connecTerrassa s’integra a Diari de Terrassa

El directori passa a formar part del grup editor del mitjà de comunicació local

connecTerrassa inicia una nova etapa. El directori empresarial i comercial ha tancat un acord amb la direcció del Diari de Terrassa pel qual la comunitat d’empreses i professionals s’integra en el mitjà de comunicació local.

En les pròximes setmanes, connecTerrassa s’incorporarà dins de la web del Diari com una secció més tot i que continuarà sent una marca autònoma i mantindrà el disseny. A més, també s’obrirà un espai setmanal al paper, per afegir valor als clients d’ambdós costats.

Alhora, Marc Roca, director i fundador de connecTerrassa, passa a formar part de l’equip del Diari com a consultor en màrqueting i responsable de producte de connecTerrassa.

“Des del 2014, quan va fundar connecTerrassa, el Marc Roca ha fet una feinada espectacular generant subscripcions i altes al directori, fidelitzant els clients i fent arribar els consells de connecTerrassa a un munt de ciutadans”, destaca Marc Basté, editor del Diari de Terrassa. “La seva perspectiva del màrqueting digital per a petites empreses i el seu èxit posant-la en pràctica, ens han convençut que tant ell mateix com els productes de connecTerrassa tenen un encaix perfecte al Diari”, assegura.

Amb un model de negoci basat en subscripcions i campanyes publicitàries, connecTerrassa és una comunitat d’empreses, professionals i entitats aglutinades en un directori en línia que es dirigeix, d’una banda, a la comunitat empresarial, i de l’altra, als ciutadans, amb l’objectiu de connectar consumidors amb comerços i professionals, donant visibilitat a les petites i mitjanes empreses de Terrassa amb la creació d’un directori de microwebs locals amb personalitat pròpia per a cadascuna d’aquestes, que fomenta no només la seva visibilitat sinó també la col·laboració entre elles.

“Un dels objectius principals de la comunitat connecTerrassa és fomentar la col·laboració entre les empreses i professionals que en formen part. Sigui fent accions conjuntes entre dues o més empreses, sigui ajuntant diverses empreses per aconseguir productes i serveis amb millors condicions”, explica Marc Roca, director de connecTerrassa. “Des del primer dia he cregut que els continguts són la nostra publicitat, prescindint de si són digitals o analògics, de si es difonen via web, xarxes socials, newsletters… l’important, el que busquem a connecTerrassa és donar servei i valor a les empreses que formen part de la comunitat, generar continguts de qualitat perquè siguin d’interès a l’usuari final, i segmentar, en la mesura del possible, continguts i destinataris, per tal d’oferir el contingut temàtic i/o territorial a qui el vol consumir”, comenta.

La comunitat té més de 200 membres, i una base de dades segmentada de més de 10.000 terrassencs que reben els seus butlletins, a més d’11.000 seguidors a xarxes socials i 500 subscriptors de serveis de missatgeria instantània.

“La cultura i oci de la ciutat fa d’eix vertebrador i efecte crida en el conjunt de continguts d’empresa que publiquem i difonem. De fet, les propostes de cultura i oci són els continguts més visitats als nostres butlletins setmanals”, explica Roca, que detalla que el Canal Criatures és el més potent que tenen dins la segmentació, amb butlletí propi cada dijous i xarxes socials independents.

Amb la integració, els clients locals podran accedir a subscripcions econòmiques a connecTerrassa i el Diari els oferirà paquets segmentats que inclouran formats a les diferents plataformes del mitjà, inclòs el paper, a més de la subscripció al Diari. “A poc a poc, anirem integrant més els serveis de connecTerrassa al Diari, i evolucionarem el model de subscripció”, avança Basté, qui es mostra convençut que “la integració ajudarà al Diari a ser encara més sòlid i a fidelitzar millor els clients de publicitat, i a connecTerrassa i al Marc a fer possible els seus objectius inicials”.

Lideratge

La integració de connecTerrassa al grup editor de Diari de Terrassa consolida encara més el lideratge del grup a la ciutat i la seva àrea d’influència, on a més d’editar la històrica capçalera de paper, amb més de 28.000 lectors diaris, aglutina més de 270.000 usuaris únics al mes (+17.000 únics al dia de mitjana) entre les webs del Diari de Terrassa, La Torre i, ara, connecTerrassa, compta amb un total de més de 100.000 seguidors a xarxes socials, i més de 20.000 receptors de newsletters.

Grup Edicions de Premsa Local, el líder en premsa local a Catalunya, edita el Diari de Sabadell, Èxit Vallès, Diari de Terrassa, El Terrassenc, La Torre, connecTerrassa i totes les capçaleres del grup Nació Digital, a més de Tarragona Digital i Aguaita.cat.

To Top