Fira Modernista

Els Castellers de Terrassa fan castells del S.XIX

Gaudirem d’una actuació castellera tal com es feia fa 120 anys amb castells desapareguts dins de l’actual panorama casteller

Castellers de Terrassa a la diada Castellera de Festa Major / Nebridi Aróztegui

En el marc de les activitats modernistes que es duran a terme aquest pròxim cap de setmana de maig, els Castellers de Terrassa ens presentaran aquest divendres 5 una actuació atípica. La Fira Modernista de Terrassa és l’única oportunitat que se’ns presenta dins de les festivitats que tenen lloc a la nostra localitat, i a Catalunya, de veure els Castells tal com es feien al s. XIX.

Per aquest motiu, l’esdeveniment, que tindrà lloc a les 20.30 hores de la tarda a la plaça del Progrés, serà l’oportunitat per veure una actuació castellera tal com es feia fa 120 anys, castells desapareguts dins de l’actual panorama casteller, com són: el pilar de 4 sense mans (del segon al terç), el pilar a la veracreu (que s’aixeca verticalment des del terra), o el 5 a l’antiga. Castells, que no es poden veure avui dia, però que els Castellers de Terrassa ens apropen a la nostra ciutat.

Diada dels Castellers de Terrassa, fira modernista 2022 / Nebridi Aróztegui

Els Castellers de Terrassa fan castells del S.XIX
To Top