Esports

Operació remuntada a punt al San Cristóbal

En la plantilla egarenca hi ha el convenciment de superar l’1 a 0 de l’anada

Kevin Alarcón, a la dreta, amb el defensa del CE l’Hospitalet One / Lluís Clotet

El CP San Cristóbal ja es prepara per remuntar el marcador advers d’1 a 0 encaixat el diumenge a l’Hospitalet. En el conjunt parroquial existeix el convenciment d’assolir la victòria.

Dani Andreu, entrenador del CP San Cristóbal, ha estat el primer aquesta setmana a demanar l’ajut de l’afició del conjunt de Ca n’Anglada per fer possible una remuntada que porti l’equip a la segona ronda del “play-off” d’ascens. Després de l’1 a 0 de l’anada, el treball per fer realitat l’operació remuntada va començar el mateix diumenge. “La història ens cita aquest diumenge. Tenim l’oportunitat de fer més gran la llegenda, entrar a la història amb lletres d’or”, deia Dani Andreu en el seu compte de Twitter. “Ho intentarem amb tota l’ànima. Us necessitem més que mai”, demanava a l’afició.

El club també ha posat en marxa iniciatives per omplir el camp en una jornada tan especial. Els socis pagaran 5 euros per un paquet de dues entrades i els pares de futbol base, els empadronats a Terrassa o els socis d’altres entitats de la ciutat podran veure el matx per 5 euros.

L’objectiu no és cap altre que remuntar el gol de diferència de l’anada. De fet, el San Cristóbal en tindria prou guanyant el partit, ja que en cas d’empat a l’eliminatòria després de la pròrroga obtindria la classificació en haver finalitzat per davant de l’Hospitalet a la lliga regular. “Sabem que comptem amb aquest factor. En tot cas, segur que l’Hospitalet ens crearà molts problemes i serà difícil remuntar, però estem convençuts que és possible.”

El tècnic volia arribar viu al segon partit, objectiu que es va aconseguir el diumenge passat. “El resultat ens omple d’il·lusió i esperança. La nostra gent ens ajudarà a superar un rival del nivell de l’Hospitalet.”

Convenciment

Entre els jugadors de l’equip parroquial, l’optimisme tampoc es dissimula. “Tenim bones sensacions” diu Guillem al respecte. “En el primer partit podríem haver aconseguit un millor resultat, però estem molt vius. A casa podem remuntar.” Guillem diu que cal anar pel partit des del primer moment, sense especular. “El nostre objectiu és passar aquesta eliminatòria, tant ens fa el potencial del nostre rival. Sortirem amb totes les ganes per guanyar.”

El davanter Jordi Ranera, per la seva banda, coincideix a assenyalar que les sensacions després del partit d’anada “no són dolentes” i confia en la fortalesa del San Cristóbal com a local per guanyar el partit i l’eliminatòria. “Al nostre camp som molt forts, costa fer-nos gol, ens sentim invencibles. Estem convençuts de superar aquest gol de diferència.”
Cal recordar que a la lliga, el San Cristóbal va derrotar per 2 a 0 l’Hospitalet, resultat que en cas de repetir-se aquest diumenge li donaria la classificació per a la segona ronda del “play-off”.

To Top