Esports

Francisco Schröder és reelegit president del RCG El Prat

Avançar en el pefil social del club és un dels seus objectius

Francisco Schröder a les instal·lacions del club a Terrassa

Francisco Schröder ha estat elegit, per segona vegada, president del Real Club de Golf El Prat amb seu a Terrassa per als pròxims 4 anys. Des que assumís el càrrec el 2019, Pancho Schröder i la seva junta directiva van centrar els seus esforços en tres eixos fonamentals: la sostenibilitat econòmica i mediambiental, la maximització del valor al soci i reforçar el posicionament del club com a referent internacional. No obstant això, i en ple procés d’implementació del pla estratègic marcat per al període 2019-23, la junta directiva va haver d’afrontar la crisi sanitària derivada per la COVID-19. Aquesta situació va obligar al president i a la seva junta directiva a prendre decisions complexes que van comptar amb el suport dels socis per superar una crisi que hagués pogut tenir conseqüències devastadores. “Aquesta situació ens va obligar a prendre mesures extraordinàries en moments de màxima incertesa, però gràcies a les decisions preses, al compromís de l’equip de gestió i al suport incondicional dels ssocis, vam ser capaços de superar-la amb èxit” assenyala Pancho Schröder.

Durant la passada legislatura la junta directiva presidida per Pancho Schröder va implementar accions crítiques per a garantir la sostenibilitat, tant econòmica com mediambiental. Entre elles destaca: la iniciativa de “Camp Sostenible” amb la renovació de 27 dels 45 forats amb l’objectiu de millorar l’experiència de joc del soci i optimitzar els costos de manteniment; la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a contenir la factura energètica alhora que es redueix la petjada de carboni; i la reeixida adaptació a les noves normatives de productes fitosanitaris per al manteniment del camp. Durant la nova legislatura, el pla de treball preveu la implantació d’un nou sistema de control de reg que permetrà optimitzar el consum d’aigua i avançar en un ambiciós projecte per a migrar cap a tecnologies de depuració més avançades, eficients i respectuoses amb el medi ambient.

Francisco Schröder encara aquesta nova legislatura amb la màxima il·lusió i orgull: “És un honor representar al Real Club de Golf El Prat i una responsabilitat mantenir l’excel·lent reputació que el nostre club té a nivell espanyol, europeu i mundial”. Entre els objectius del nou president i la renovada junta directiva es troba “avançar en el caràcter social del Real Club de Golf El Prat. Volem reforçar l’orgull de pertinença per a enfortir al nostre Club i preparar-lo per a superar els reptes del segle XXI”.

To Top