Esports

CH Matadepera i CP Terrassa triomfen en el Campionat Català sub-15 d’halterofília

Evelyn Gómez i John Sánchez van fer les millors marques de la competició

Evelyn Gómez, en el centre, i Gisela García, a l'esquerra en el podi de menys de 49 quilos

Els representants del CH Matadepera i del CP Terrassa van tenir una destacada actuació en el Campionat de Catalunya sub-15 d’halterofília que es va disputar a Matadepera. Els quatre representants del CH Matadepera van pujar al podi en les diferents categories. Pel que fa a la competició femenina, Evelyn Gómez va fer la millor marca del campionat i es va penjar les tres medalles d’or en l’apartat de menys de 49 quilos de pes corporal. Va aixecar 65 quilos en arrencada, marca que va suposar un nou rècord català en les categories sub-15, sub-17 i júnior, i 75 en dos temps, amb un total olímpic de 140 quilos que també va ser rècord català en les tres categories anteriors. Evelyn Gómez, de 13 anys, es va quedar a un quilo de la mínima pel Campionat d’Europa júnior.

Per la seva banda, Gisela Ruiz, també en menys de 49 quilos, va fer 40 quilos en arrencada i 56 en dos temps, amb un total olímpic de 90. Va obtenir tres medalles de plata i la setena marca del campionat.

En la competició masculina, John Álvarez va penjar-se tres medalles d’or en la categoria de -55. Va fer 55 quilos en arrencada, 77 en dos temps i 132 de total olímpic. Va fer la millor marca del campionat en totes les categories masculines. Isaac Muñoz, en -49 quilos, va fer unes millors marques de 40 quilos en arrencada i 47 en dos temps, amb un total olímpic de 87. Amb aquests registres va guanyar la medalla d’or en els tres apartats.

Alexandre Torres, del CP Terrassa, va fer la segona millor marca del campionat

Pel que fa al CP Terrassa, Núria Vallejo, en menys de 40 quilos, va aconseguir tres medalles d’or amb unes marques de 35 en arrencada, 40 en dos temps i un total olímpic de 75. Judith Santamaría, en menys de 45 quilos, va aixecar 38 quilos en arrencada, 46 en dos temps i un total de 84 per assolir tres medalles de plata. En categoria masculina, Alexandre Torres, en menys de 67 quilos, va aconseguir tres ors amb unes marques de 57 quilos en arrencada, 65 en dos temps i un total olímpic de 124, el que va suposar la segona millor marca del campionat.

To Top