Esports

L’Handbol Terrassa cau severament golejat a Sant Cugat

Falten només dues jornades i la salvació encara no està tancada

Rudi Reig, parlant ams els seus jugadors / LLUÍS CLOTET

A l’antepenúltima jornada de la lliga de Primera Nacional ha arribat la derrota més àmplia que ha encaixat aquesta temporada l’Handbol Terrassa. L’equip que dirigeix Rudi Reig va perdre per 22 gols de diferència (41-19) a la pista del segon classificat, l’Handbol Sant Cugat. Després d’encaixar aquesta divuitena derrota en 28 jornades, els terrassencs es mantenen en la tretzena posició amb 15 punts, a dos de distància del penúltim classificat, un Handbol Banyoles que es troba en zona de descens i tancarà la lliga rebent precisament l’Handbol Terrassa. Els de Reig assoliran la salvació matemàtica si guanyen aquest dissabte al pavelló de Can Jofresa davant de la Unió Esportiva Sarrià.

El duel entre els santcugatencs i els terrassencs no va tenir color. Els de Jordi Pedrola es van mostrar molt superiors als egarencs en totes les facetes del joc. Al primer minut, Robert Salvatella va inaugurar el marcador, però un primer parcial de 5 a 0 per als santcugatencs en només sis minuts va situar l’electrònic en un 5 a 1 que començava a marcar ja quina seria la tònica del matx. Les diferències van anar augmentant fins al 17 a 10 que registrava el marcador al descans.

A la represa, els santcugatencs van prémer l’accelerador i l’Handbol Terrassa es va anar quedant sense opcions de remuntada. El parcial de la segona meitat va ser de 24 a 9. Només començar es va passar del 18 a 10 al 18 a 14. I als instants finals, un altre parcial de 5 a 0 per als locals va dur el partit fins al 41 a 19 final.

To Top