Matadepera

Junts treu múscul a Matadepera

Marcel·lí Bosch es presenta acompanyat per l’exalcaldessa Mireia Solsona i la presidenta del partit, Laura Borràs

La presentació de la candidatura de Junts a Matadepera, aquest dissabte

Seguretat, sostenibilitat, esport, cultura, ordre i transparència en la gestió municipal seran els principals eixos de la candidatura de Junts a Matadepera a les pròximes eleccions municipals, que, encapçalada per l’actual primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Marcel·lí Bosch, es va presentar oficialment aquest dissabte en un acte que va tenir lloc a la plaça del Casal de Cultura.

Amb el lema “Matadepera fem junts el cim”, Bosch es va comprometre “a treballar per un futur millor per als matadeperencs”. L’alcaldable va indicar que el seu objectiu és crear una Matadepera propera als seus ciutadans. Si més no, la candidatura de Junts per Matadepera vol ser un referent en seguretat, sostenibilitat, esport, cultura i ordre i transparència en la gestió municipal.

Així ho va assegurar Bosch, que va estar acompanyat per la presidenta de Junts, Laura Borràs; la vicepresidenta, Aurora Madaula; el secretari d’organització, David Torrents, i l’exalcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, així com per regidors i candidats de Junts d’altres municipis.

Madaula va parlar en clau de país, i Torrents i Borràs, de política municipal.

La presidenta de Junts va manifestar que “la política que es fa als ajuntaments és de gran importància, perquè la immediatesa amb què treballen els ajuntaments té una solució directa amb noms i cognoms al darrere”.

“La gent com en Marcel·lí i la gent de Junts per Matadepera treballen perquè s’estimen el seu poble i miren de fer el millor per Matadepera”, va indicar Borràs, que va assegurar que era un “goig” per ella ser a Matadepera per “explicar a tothom que la teva opció és la millor opció per Matadepera, perquè t’estimes el teu poble, i tens una llista de gent engrescada i amb ganes de treballar pel vostre poble amb vocació de servei.”

Al seu torn, Bosch, va tenir paraules per a tots ells. A Borràs, Madaula i Torrents va agrair-los el suport en la construcció d’un futur millor per a Matadepera. “Els temes que vol abordar el projecte de Junts per Matadepera són d’una gran importància perquè tracten temes que es debaten i treballen al Parlament i que tenen un impacte directe als municipis com el nostre”, va assegurar Bosch.

Mentrestant, a Solsona li va agrair la seva “inestimable ajuda i suport”. “Sempre recordarem la teva predisposició a ajudar, il·lusió i somriure contagiosos”, va indicar el candidat.

Amb la presentació de la seva candidatura, Junts per Matadepera inicia la seva campanya electoral amb l’objectiu de revalidar la victòria d’ocasions anteriors i continuar governant Matadepera. Ho fa, però, amb canvi d’alcaldable respecte dels últims comicis.

Marcel·lí Bosch, actual primer tinent d’alcalde i número 1 de la candidatura, està acompanyat en les primeres posicions de la llista de Núria Garcia (2), Gabriel Pirla (3), Dolors Martí (4), Eva Brugal (5), Maria Jiménez (6), Carme Querol (7), Lluís Garcia (8), Frederic López (9) i Marc Closa (10).

To Top