Esports

Colpegen el cotxe de l’àrbitre a l’Estadi Olímpic

L’incident s’ha produït al final del partit entre el Terrassa FC i el Badalona Futur

L'àrbitre del partit, l'aragonès Pablo Monterrubio Torres / Nebridi Aróztegui

L’equip arbitral del partit entre el Terrassa FC i el Badalona Futur ha tingut una sortida accidentada de l’Estadi Olímpic, ja que el seu cotxe ha estat colpejat per un grup de persones que els han esperat a la porta de la tribuna principal. El cotxe ha sofert desperfectes i un dels components de l’equip arbitral podria haver rebut alguna puntada de peu en la seva sortida. Un membre de l’equip de protocol del Terrassa FC ha rebut també un cop per part dels agressors.

Els fets s’han produït gairebé una hora després del partit que han jugat el Terrassa i el Badalona Futur. Un grup molt reduït de persones, entre cinc i sis, ha estat cridant i insultant a la zona de tribuna. Però els incidents més destacats han tingut lloc a la sortida dels àrbitres, quan la zona estava ja gairebé deserta, sense aficionats ni jugadors de cap dels dos equips. Quan han sortit els membres de l’equip arbitral, format pels aragonesos Pablo Monterrubio, Carmela Caspistrós i David Nivela, han estat insultats per aquest grup d’incontrolats. El cotxe el tenien aparcat just a la porta d’entrada de la tribuna i han sortit només amb la protecció del delegat del Terrassa i del responsable de protocol. Durant el partit, no hi ha hagut presència policial malgrat que a l’Estadi Olímpic s’han citat prop de tres mil persones.

Dels insults inicials s’ha passat a l’intent d’agressió als àrbitres i després als cops al cotxe. Els àrbitres han hagut de marxar en direcció contrària pel carrer dels Jocs Olímpics per evitar més problemes. Ara caldrà veure l’informe arbitral arran d’aquest greu incident i la repercussió que pot tenir en el club en l’àmbit sancionador.

Aquest incident ve a augmentar el capítol en els darrers temps amb algun grup de seguidors incontrolats que ja han generat problemes tant en partits jugats a casa com en diferents desplaçaments.

To Top