Terrassa

Un Sant Jordi d’estrenes castelleres

Els Minyons fan el seu 3 de 9 amb folre més matiner i els Castellers porten el primer 4 de 7 amb el pilar de la temporada

Els Minyons de Terrassa a l'actuació d'aquest diumenge a la plaça Vella / Nebridi Aróztegui

Un 5 de 8 i un 3 de 9 amb folre per part dels Minyons de Terrassa i un 4 de set amb el pilar, per part dels Castellers de Terrassa. La diada de Sant Jordi ha portat aquest diumenge una actuació castellera d’estrenes a Terrassa.

Els objectius dels Minyons eren, en primer terme, continuar fent passos endavant estrenant el 5 de 8 i després, fer el seu 3 de 9 amb folre. I ho han aconseguit.

Els Minyons de Terrassa a l’actuació d’aquest diumenge a la plaça Vella / Nebridi Aróztegui

En primera ronda han encarat el primer objectiu, el 5 de 8, que han descarregat. A segona ronda ha vingut el plat fort, el primer castell de 9 de l’any, el 3 de 9 amb folre el qual han solucionat amb suficiència. En tercera ronda, ja després de les novetats han deixat en carregat el 4 de 8 que ha caigut quan sortia la canalla. Han tancat la diada amb el pilar de 5 i sis pilars de 4.

Els Castellers també acompleixen l’objectiu

Per la seva banda, els Castellers de Terrassa també tenien ganes de fer un pas més i han acomplert el seu objectiu. Els blau turquesa han completat la seva primera actuació de la temporada amb tres castells de set pisos.

Els Castellers han obert ronda amb un ferm 4 de 7, mentre que en segona ronda els blau turquesa han plantat un 3 de 7 que s’ha
descarregat amb solvència tot i algun error de mides als pisos de segons i terços.

El 4d7p dels Castellers de Terrassa

Ja en la tercera, han encarat l’objectiu de la cita, el 4 de 7 amb el pilar. El castell ha necessitat d’una mica de treball a l’estructura del quatre, ja que una de les rengles s’obria lleugerament. Un cop carregat el quatre, l’espadat de cinc s’ha anat quedant al descobert i el pilar, que ha patit alguna batzegada, ha estat solventat gràcies a l’experiència i bon assaig dels components del mateix.

En ronda de pilars els Castellers han descarregat un vano de cinc i tres pilars de quatre. 

Un Sant Jordi d’estrenes castelleres
To Top