Tercera plaça al sac i el CE L’Hospitalet de rival al “play-off”

El triomf per la mínima del San Cristóbal permetrà el factor camp a favor en la primera eliminatòria del “play-off” per a l’ascens

Óscar Sierra ha estat l'autor del gol de la victòria dels de Dani Andreu que ha assegurat la tercera plaça a la classificació / Lluís Clotet

El San Cristóbal s’ha imposat a la Pobla de Mafumet a domicili per 0 a 1 i s’ha assegurat la tercera posició de la classificació en l’última jornada de la lliga regular. Això fa que els de Dani Andreu tinguin avantatge de camp en la primera eliminatòria a dos partits del “play-off” per l’ascens, en la qual tindrà de rival de l’Hospitalet que ha acabat a la quarta plaça, després de vèncer per 3 a 5 al camp del Vilafranca.

A la primera meitat no hi ha hagut grans oportunitats de gol. El joc ha estat molt igualat en moltes fases d’aquest primer període, si bé ha estat el conjunt parroquial el que ha arribat més a l’àrea contrària.

Les millors opcions han trigat a arribar. La primera, en el minut 29, en una acció en què els jugadors del San Cristóbal han reclamat que la pilota havia entrat, però l’arbitre no ho ha considerat així.

Jordi Ranera, avui titular, ho ha intentat poc després, en un xut que ha sortit massa desviat i, de seguida, en el minut 33, els d’Andreu s’han avançat en el marcador, en un llançament de falta que ha rematat a gol Óscar Sierra.

El gol ha esperonat als egarencs, que han continuat amb la intenció de sentenciar, si bé només han disposat d’una bona opció, fregant el descans, amb un xut de Kevin que ha sortit fora.

En els inicis de la segona part, el conjunt terrassenc ha estat a punt d’augmentar la seva renda en el minut 50, i en una rematada d’Óscar Sierra, en una acció de córner, que ha sortit per sobre del travesser.

També ha pogut marcar l’equip parroquial en el minut 62, en un xut de molt lluny de Ion Vázquez que ha evitat el porter.

Més tard, en el minut 65, ha estat el torn de Sanku, que havia entrat al terreny de joc feia poc en substitució de Jordi Ranera. El davanter ha rematat de cap i el porter local César, amb una excel·lent aturada, ha refusat.

En el minut 71, el mateix Sanku ha vist com l’expulsaven amb targeta vermella directa per una fricció amb Fer Torre. Tot i la inferioritat numèrica, el San Cristóbal ha sabut aguantar i, fins i tot Kevin, en el minut 90, ha pogut aconseguir el 0 a 2 amb un fort xut que ha rebutjat de nou el porter dels tarragonins.