Terrassa

El PSC presenta un projecte “que posi la ciutat en marxa de nou”

Entre les prioritats del partit destaquen el desenvolupament econòmic, la millora dels polígons i fer de Terrassa una ciutat tranquil·la

El PSC a l'acte de presentació d'aquest dissabte a Terrassa / Lluís Clotet

Aquest dissabte 22 d’abril a les 12:00 hores, el Partit Socialista de Catalunya de Terrassa ha presentat el seu equip i projecte de cara a les pròximes eleccions municipals. L’acte, presidit per Eva Candela com a candidata socialista a l’Alcaldia de Terrassa, ha comptat amb la intervenció del primer secretari del PSC, Salvador Illa. La trobada ha tingut lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa.

Acompanyada dels candidats socialistes de la comarca, l’alcaldable Eva Candela ha iniciat l’acte assegurant que “el projecte socialista és ambiciós i realista”. L’equip del partit, format per 27 candidats i 9 suplents, ha fet costat a la candidata socialista i s’ha presentat a l’auditori. “Aquest equip està format per experiència i joventut, és paritari, plural i representatiu de tota la ciutat”, ha assenyalat l’alcaldable.

Candela ha assegurat que són gent compromesa amb Terrassa perquè “la bona política és la que posa l’interès en les necessitats dels habitants”. De cara a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig, el partit socialista pretén millorar la situació actual de la ciutat, la que consideren que en els últims quatre anys “està pitjor, més bruta, descuidada i caòtica”. També han apuntat que l’actual ajuntament “ha fet molt poc per la gent de la ciutat” perquè amb els mil milions d’euros de pressupost municipal “no s’ha millorat la vida dels terrassencs”.

Eva Candela a l’Auditori Municipal de Terrassa / Lluís Clotet

Prioritats dels Socialistes

L’alcaldable socialista ha remarcat que la ciutat de Terrassa està carregada de potencialitats i “mereix un govern a l’alçada, amb un projecte que posi la ciutat en marxa de nou”. Entre les prioritats del partit destaquen el desenvolupament econòmic per crear “una Terrassa que disposi treballs dignes i on l’oferta laboral sigui de qualitat”, ha assegurat Candela.

També centren l’atenció en el Pla de millora dels polígons comptant amb el pressupost que correspon perquè, afirmen, que no volen que marxin les empreses dels polígons terrassencs. Per altra banda, desitgen fer de Terrassa una ciutat tranquil·la, on els serveis públics i la seguretat respongui. “Ho farem recuperant els agents cívics, fent de l’espai públic un lloc més verd i amb menys sorolls”, han explicat. El seu projecte pretén establir un Pla de xoc de manteniment de carrers i places.

Intervenció de Salvador Illa

Ha tancat l’acte Salvador Illa, cap de l’oposició de Catalunya, agraint el compromís dels integrants de la candidatura. S’ha mostrat orgullós que a tots els actes de presentació estiguin presents els candidats socialistes de la comarca. “Això subratlla el caràcter polític del partit”, ha apuntat.

També ha assegurat que ens trobem en un moment complex, on estan canviant moltes coses. “S’ha de tenir molt clar on estem com a país i respecte a Europa”, i ha afegit que “el nostre país genera prosperitat i per a preservar-ho s’ha de treballar conjuntament i mirant cap a Europa”. Terrassa és la 3a ciutat de Catalunya. “Perquè Catalunya es posi en marxa necessita la ciutat terrassenca”, ha finalitzat Illa.

Salvador Illa i Eva Candela a l’acte de presentació del partit / Lluís Clotet

Llista completa

1. Eva Candela
2. Adrián Sanchez
3. Carlota Menéndez
4. Marc Armengol
5. Montse Jiménez
6. Javier García
7. Josefina Merino
8. Carlos Lázaro
9. Elisabet Herrera
10. Jordi Rueda
11. Cristina Santos
12. Victor Pérez
13. Marta Ruiz
14. Mustapha El Kanfoudi
15. Nuri Escudé
16. Aleix Pérez
17. Alba Soldevilla
18. Pere Almagro
19. Candi Urbano
20. Carla Sánchez
21. Oriol Rivera
22. Samuel Martínez
23. Puri Marsà
24. Rosa Maria Hervas
25. Alfredo Vega
26. Anabel Pérez
27. Pere Navarro

El PSC presenta un projecte “que posi la ciutat en marxa de nou”
To Top