Matadepera

Suma’t Matadepera, el nou partit de Nil López

El projecte neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, conèixer i satisfer les necessitats de la gent del poble

Nil López a l'acte de presentació del partit a Matadepera / Lluís Clotet

Aquest dijous 20 d’abril l’actual alcalde de Matadepera, Nil López, ha presentat la seva candidatura independent per a les eleccions municipals del 28 de maig amb un nou partit, Suma’t Matadepera. L’acte ha omplert la plaça de Cal Baldiró de Matadepera i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i representants de les associacions del poble.

El nou projecte de Nil López queda al marge de Junts per Matadepera i neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, conèixer i satisfer les necessitats de la gent del poble. “Volem apropar l’ajuntament al poble, volem proximitat i respondre a les vostres preguntes”, ha explicat la vocal Maria Bosque. El nou partit compta amb un “equip solvent, amb experiència i capacitat”, un grup plural i divers que, asseguren “està involucrat en el dia a dia de Matadepera”. Nil López ha indicat que el seu àmbit d’actuació comprèn el municipi i el seu entorn, sense deixar de costat els clubs esportius i les associacions del poble.

Nil López a l’acte de presentació del partit a Matadepera / Lluís Clotet

Eixos del partit

Suma’t Matadepera s’ha creat a partir de diferents eixos que defineixen l’ADN de la formació política. “Volem potenciar la inversió en energies renovables, que l’accés a l’habitatge no sigui un inconvenient i que el comerç local i entitats formeu part i sigueu el centre”, ha assegurat l’actual alcalde.

Entre les prioritats del partit destaquen la millora del benestar social i posen especial atenció en els joves. “Volem que els joves es quedin a viure al poble i per aquest motiu hem treballat en un projecte de 62 habitatges de lloguer”, ha explicat López. També dotaran el municipi de nous equipaments i infraestructures com ja s’ha fet amb el nou parc de la riera, perquè aquesta “ha de ser l’eix vertebrador del poble”.

La gestió econòmica és un dels punts claus, asseguren, per poder cobrir totes les necessitats dels habitants. “Hem de disposar de la tresoreria suficient que ens permetin superar necessitats”. I la resiliència i la sostenibilitat també entra en el seu programa, per fer de Matadepera “un municipi exemplar de bones pràctiques”. El partit de López treballarà amb projectes d’obra i els farà més sostenibles a partir de plaques solars fotovoltaiques. Suma’t Matadepera també posa el focus en les noves tecnologies. “Volem apropar l’administració al ciutadà, i és per això que hem creat una nova web més accessible”, i ha afegit que “el comerç local és un element dinamitzador i se’ls hi ha de facilitar l’accés i sobretot, fomentar-lo”.

Nil López ha finalitzat l’acte agraint l’assistència i assegurant que Suma‘t Matadepera és un projecte 100% municipalista que té com a propòsit “fer del poble un lloc on viure i un lloc millor”.

Suma’t Matadepera a l’acte de presentació / Lluís Clotet

Suma’t Matadepera, el nou partit de Nil López
To Top